-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos pareigūnai bendrabutyje aptiko kanapių auginimo laboratoriją

Kanapių sėklos nuo seno žinomos kaip puiki Kūčių patiekalo dalis, bet kito jų tipo auginimas ar laikymas, nešiojimasis – nusikaltimas. Šventinį savaitgalį Klaipėdos policijos pareigūnai pradėjo ne vieną ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.
Klaipėdietis buvo pasirūpinęs visa reikiama įranga kanapių auginimui.
Asociatyvi iliustracija / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Dar penktadienį, apie 16:15 val., Klaipėdoje, Mokyklos g., bendrabutyje, neblaivus 1960 m. gimęs vyras, pamatęs pravertas duris, įėjo į vieną kambarį ir rado jame kanapių auginimo „laboratoriją“. Jis nurodė, kad kambaryje lankosi du apie 25 m. jaunuoliai. Pareigūnai rado ir paėmė 28 vnt. 5 l talpos kibirų su 2-5 cm aukščio galimai kanapių daigais, 4 lempas. Kambarys priklauso 1996 m. gimusiai merginai.

Kūčių naktį, apie 03:35 val., Jūrininkų pr. Klaipėdoje, patikrinus automobilį „Audi 80", pas vieną iš dviejų automobilyje buvusių vaikinų (gim.1997 m.) aptikta 10 folijos gniužulėlių su augalinės kilmės medžiaga, galimai narkotikais. Vaikinas sulaikytas ir uždarytas į areštinę, praneša Klaipėdos policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius