-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos pareigūnų apgauti nepavyko – pranešęs apie neva įvykdytą plėšimą vyras pats sulauks bausmės

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl melagingo pranešimo apie 2017 m. sausio 22 d. Darželio g., Klaipėdoje neva įvykdyto plėšimo.
Klaipėdietis pranešė pareigūnams apie neva įvykdytą plėšimą. Netrukus paaiškėjo, jog istorija – melaginga.
Klaipėdietis pranešė pareigūnams apie neva įvykdytą plėšimą. Netrukus paaiškėjo, jog istorija – melaginga. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Sausio 23 d. į uostamiesčio pareigūnus kreipėsi 1991 m. gimęs vyras, kuris pareigūnams nurodė, jog apie 20:00 val. Darželio g., Klaipėdoje, neva buvęs sustabdytas dviejų 25-30 m. asmenų, kurie paprašė cigaretės, o vėliau įrėmę į šoną peilį, atėmė mobiliojo ryšio telefoną „Samsung“. Tyrimą atliekantys pareigūnai netrukus nustatė, jog 1991 m. gimęs, pats praeityje du kartus už plėšimus teistas vyras, dar 2017 m. sausio 21 d., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, Dituvos k., Klaipėdos rajone, pametė savo mobiliojo ryšio telefoną, kurį buvo įgijęs išsimokėtinai iš vienos mobiliojo ryšio bendrovės. Kadangi minėtas telefonas buvo draustas, vyras, siekdamas gauti 229 eurų draudiminę išmoką, kreipėsi į policijos pareigūnus melagingai pranešdamas apie nebūtą nusikaltimą.

1991 m. gimusiam vyrui pareikštas įtarimas dėl melagingo pranešimo apie nebūtą nusikaltimą ir pasikėsinimą sukčiauti, jam paskirta kardomoji priemonė – periodiškas registravimasis policijos įstaigoje.

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet Klaipėdos mieste asmenys melagingai kreipiasi į pareigūnus pranešdami apie neva įvykusius plėšimus ir pagrobtą turtą. Policija informuoja, jog esama daug būdų nustatyti tikrąsias įvykio aplinkybes, ir visais atvejai asmenys melagingai pranešę apie nebūtus nusikaltimus nedelsiant traukiami baudžiamojon atsakomybėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius