Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos patrulių savaitgalis: nuo girto vairuotojo griovyje iki sovietinės simbolikos

Praėjusį savaitgalį, uostamiesčiui linguojant džiazo ritmu, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai užtikrino viešąją tvarką ne tik mieste, bet ir pajūrio poilsio zonose – Smiltynėje ir Melnragėje, taip pat Giruliuose ir poilsiautojų pamėgtoje Karklėje.
Girtas vyras Klaipėdos rajone įvažiavo į griovį, vėliau aktyviai priešinosi pareigūnams.
Girtas vyras Klaipėdos rajone įvažiavo į griovį, vėliau aktyviai priešinosi pareigūnams. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Siekdami užkardyti galimus viešosios tvarkos pažeidimus policijos pareigūnai tikrino poilsiautojus tiek pliažuose tiek automobilių aikštelėse. Keletas pažeidimų uostamiestyje ir Klaipėdos rajone sustabdyta ir dėka pilietiškų žmonių, laiku pranešusių apie daromus pažeidimus ir padėjusių užkirsti kelią rimtoms pasekmėms.

Šeštadienį, pareigūnams pranešta, jog Klaipėdos rajone, Venckuose netoli maisto prekių parduotuvės į automobilį įsėdo akivaizdžiai neblaivus vyras. Nuvykę į įvykio vietą pareigūnai sužinojo, jog tas pats automobilis ties posūkiu į Jokšų kaimą jau įriedėjo į griovį, o du juos važiavę asmenys taikėsi pasipustyti padus. Patruliai pričiupo 1989 m. gimusį neblaivų (2,25 prom.) vyriškį bei 1989 m. gimusią jo draugę iš Jokšų kaimo. Liudininkai patvirtino, jog būtent sulaikytasis neblaivus vyras ir vairavo griovyje besiilsintį „Renault Espace“. Negana to, vyriškis niekaip nenorėjo klausyti pareigūnų nurodymų, priešinosi, tad buvo sutramdytas „Taser“ aparatu.

Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Latvijos pilietis po Klaipėdą šlitiniavo girtas ir dėvėdamas marškinėlius su sovietine simbolika.
Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Latvijos pilietis po Klaipėdą šlitiniavo girtas ir dėvėdamas marškinėlius su sovietine simbolika.

Apie 23:25 val. pareigūnams pranešta, jog Klaipėdos r., Drukių kaime du vyrai trenkė 1981 m. gimusiam vaikinui ir atėmė iš jo dviratį. Atskubėję į įvykio vietą pareigūnai rado kruviną vyriškį, papasakojusį, jog jį sumušė ir apiplėšė du nepažįstamieji. Pareigūnai kelyje link Drevernos pastebėjo du įtartinus 1974 m. ir 1977 m. gimusius asmenis, kuriuos sulaikius jie nurodė, jog atimtasis dviratis esantis netoliese krūmuose.

Tuo tarpu sekmadienį apie 15 val. patruliams pranešta, jog Klaipėdoje, Taikos prospektu šlitinėja trys neblaivūs vyriškiai, kurių vienas dėvėjo marškinėlius su sovietine simbolika. Nurodytoje vietoje girtų asmenų atitinkančių aprašymą nepastebėta, tačiau netrukus policijos pareigūnai Audros g. išties pamatė stipriai neblaivų vyriškį raudonais marškinėliais su penkiakampe žvaigžde, kūju ir pjautuvu bei raidėmis „CCCP“. Pareigūnai vyriškį atgabeno į komisariatą, o čia paaiškėjo, jog neblaivus uostamiesčio gatvėmis svirduliavo 1983 m. gimęs Latvijos pilietis, kuris vis nerimo ir keikė pareigūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius