Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos policija sulaikė apsišaukėlį „skaitiklių tikrintoją“

Klaipėdos miesto Policijos komisariato 2-ojo Veiklos skyriaus pareigūnai operatyviai sulaikė vandens skaitiklių tikrintoju apsimetinėjusį vyrą, kuris praėjusią savaitę apgavo tris garbaus amžiaus senjores. Tai – 1988 m. gimęs, priklausomybių turintis asmuo. Anksčiau jis ne kartą teistas, daugiausia už vagystes. Pareigūnai aiškinasi, ar sulaikytasis nėra įvykdęs ir kitų nusikalstamų veikų.
Vandens skaitiklis
Vandens skaitiklis / Šarūno Bulotos / 15min nuotr.

Vandens skaitiklių tikrintoju apsimetinėjęs sulaikytasis darbavosi įvairiose miesto vietose. 80-90-ies metų moterys į namus jį įsileido Sausio 15-tosios, Debreceno ir Minijos gatvėse. Dėmesiui nukreipti, moterims jis liepdavo iš kito kambario atnešti dokumentus apie deklaruotą vandens kiekį, ar prašydavo pasirašyti į kažkokį žurnalą. Vyrui išėjus, senolės pasigedo piniginių, kuriose buvo nuo 8 iki 40 eurų.

Nors sukčius sulaikytas, policijos pareigūnai ragina neprarasti budrumo. Pareigūnai primena, kad – neįsitikinus atėjusio asmens žodžių teisingumu, nepažįstamų žmonių į namus geriau neįsileisti. Tokiais atvejais būtina prašyti parodyti darbo pažymėjimą, o kilus įtarimų, geriau paprašyti ateiti kitu laiku, kai namuose bus daugiau žmonių. Įsileidus į butą, būti itin atidiems, nepalikti atėjūno vieno patalpoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius