Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klaipėdos policijai perduoti kadrai privertė atgailauti šviesoforo nepaisančius vairuotojus

Klaipėdos gatvėse siaučiantiems vairuotojams teko aiškintis policijai. Pareigūnams įkalčius apie kelių eismo taisyklių pažeidėjus pristatė kantrybės netekę klaipėdiečiai.
Kelių eismo taisyklių pažeidėjus demaskavė  kadrai  perduoti policijai
Kelių eismo taisyklių pažeidėjus demaskavė kadrai perduoti policijai / Policijos nuotr.

Klaipėdos apskrities Kelių policijos biuras gavo pranešimą su filmuota vaizdo medžiaga apie tai, kad automobilių „Volkswagen Passat“ ir „Lexus“ vairuotojai nepaiso  reikalavimo laikytis šviesoforo signalo nurodymų.

Klaipėdos Kelių policijos biuro Administracinės veikslo ir eismo įvykių tyrimo skyriaus pareigūnai nustatė automobilių vairuotojus. Jiems surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai ir paskirtos administracinės nuobaudos. Automobilių vairuotojai su padarytais  pažeidimais sutiko ir teigė, kad gailisi.

Policija primena, kad geltonas signalas draudžia eismą ir įspėja, kad šviesoforo signalai pasikeis. Raudonas signalas arba du pakaitomis mirksintys raudoni signalai draudžia eismą.

Nesilaikantieji šių taisyklių gali užsitraukti nuo 100 iki 200 litų baudą ar net pusmečiui netekti vairuotojo pažymėjimo.

VIDEO: Video kadruose užfiksuoti eismo taisyklių pažeidėjai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius