-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos policininkai gaudė nedrausmingus stintų gaudytojus

Klaipėdos policijos pareigūnai kartu su gamtos apsaugos inspektoriais tikrino žvejus Smiltynėje. Daugelis žūklės mėgėjų už įvairius pažeidimus – nubausta.
Reido akimirka
Reido akimirka / Klaipėdos VPK nuotr.

Vakar – sausio 16 d. – Klaipėdos m. policijos ir Bendruomenės pareigūnai, kartu su Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspektoriais tikrino Smiltynėje stintas gaudančius žvejus. Žiemos delikatesu vadinamos, šviežiais agurkais kvepiančios žuvelės, žvejus vilioja iš visos Lietuvos – vakar ant Kuršių marių krantinės jų buvo susirinkę keli tūkstančiai.

Klaipėdos VPK nuotr./Reido akimirka
Klaipėdos VPK nuotr./Reido akimirka

Policijos pareigūnai nubaudė du alkoholinius gėrimus viešoje vietoje vartojusius žvejus – iš Suvalkijos atvykusiems 1969 m. ir 1971 m. gimusiems vyrams alkoholio matuokliu buvo nustatytas 1,45 prom. ir 0,91 prom. neblaivumas. Dar 4 žvejai, turėję alkoholio atidarytoje taroje, bet akivaizdžiai gėrimų nevartoję, įspėti, kad to daryti viešoje vietoje – negalima. 10 protokolų policijos pareigūnai surašė dėl neleistinose vietose paliktų automobilių.

Apie 10 žvejų neturėjo mėgėjiškos žūklės leidimo – jiems pažeidimų protokolus surašė aplinkosaugininkai.

Klaipėdos VPK nuotr./Reido akimirka
Klaipėdos VPK nuotr./Reido akimirka

Bendruomenės pareigūnai primena, kad viešoje vietoje vartoti alkoholinius gėrimus draudžiama. Svarbu prisiminti ir tai, kad kiekvienas žvejas privalo surinkti visas, nesvarbu kieno paliktas, šiukšles 5 m. spinduliu aplink savo žvejybos vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius