Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos rajone gesindamas gaisrą nukentėjo vyras

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 29 gaisrai ir 11 gelbėjimo darbų, kuriuos atliko Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Ugnis pirmadienį traumavo vieną žmogų.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Vilniaus ugniagesių nuotr.

Šis gaisras pirmadienį popiet kilo Klaipėdos rajono Žadeikių kaime. Čia mediniame garaže užsidegė sunkvežimis GAZ 53. Iškviesti ugniagesiai išstūmė laukan automobilį ir užgesino jį. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, aprūko kabina. Gaisro metu rankas, krūtinę ir kitas kūno vietas apdegė 30-metis vyras. Nukentėjusysis buvo išvežtas ir paguldytas į Klaipėdos ligoninę. Įvykis tiriamas.

Ugnis pimadienį niokojo ir daugiau automobilių. Šiauliuose, Išradėjų gatvėje esančiame UAB „Saldos“ prekyba sandėlyje išdegė lengvasis automobilis BMW, dar apdegė autokeltuvas, mediniai padėklai. O Klaipėdoje, Bandužių gatvėje liepsnos nusiaubė lengvąjį automobilį Audi A8. Išdegė mašinos variklis, nuo karščio suskilo priekinis stiklas, susprogo priekinė padanga. Abu įvykiai tiriami.

Pirmadienį ryte Kupiškio rajono Pyragių kaime užsidegė V.S. paminklų dirbtuvės. Per gaisrą nudegė dalis pastato stogo, kita dalis buvo nuardyta. Viduje įrengtos patalpos nuo ugnies nenukentėjo. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Ir dar keliuose vakarykščiuose gaisruose ryžtingai veikę ugniagesiai  išgelbėjo keletą gyventojų ir apsaugojo jų būstus. Štai vakar anksti ryte Šiaulių rajono Kuršėnų mieste gaisras kilo V. B. bute. Atskubėję gelbėtojai užsidėjo kvėpavimo organų apsaugos priemones, įėjo į uždūmintą butą ir išvedė iš kambario du piliečius. Ugniagesiai taip pat užgesino ir dvi degančias sofas lovas.

Sofa lova pirmadienį vakare degė ir Kaune, Minkovskių gatvėje esančiame R.S. bute. Iškviesti ugniagesiai ne tik užgesino degantį baldą, bet ir iš uždūminto kambario išvedė 62 metų vyrą. Įtariama, kad gaisrą čia sukėlė neatsargus buto gyventojų rūkymas.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Varėnos rajono Vydenių kaime užsiliepsnojo S. M. gyvenamasis namas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, išdegė namo vidus ir ten buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius