-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos rajone sulaikytas degtindaris-kyšininkas

Tikrindami gautą operatyvinę informaciją, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono PK pareigūnai pirmadienį apsilankė Luišių kaime esančioje sodyboje.
Naminės degtinės fabrikėlis
Naminės degtinės fabrikėlis / Šiaulių r. policijos nuotr.

Apžiūrėję sodybos pastatus, Prevencijos poskyrio tyrėjai pagalbinėse patalpose aptiko veikiantį „bravorą“: apie 200 litrų raugo ir apie 11 litrų jau išvarvinto „ugninio vandens“.

Sodybos savininkui beliko prisipažinti pažeidus įstatymus. Tačiau vyriškis nenorėjo „sudėti ginklų“ ir pasiūlė policijos pareigūnams „susitarti“: jis pradėjo brukti pinigus – 600 litų, kad nebūtų pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policijos darbuotojai kyšio nepaėmė, o vyriškį nuvežė į komisariatą ir apklausė. Dėl šių įvykių buvo pradėti du ikiteisminiai tyrimai.

1969 metais gimusiam Luišių kaimo gyventojui Ž.J. teks atsakyti ne tik už neteisėtą naminės degtinės gamybą, bet ir už bandymą papirkti policijos pareigūnus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius