Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl policijos pareigūnai netraukė prispausto motociklininko iš po savo automobilio?

Sekmadienį netoli Elektrėnų įvyko skaudi eismo nelaimė, kai policijos persekiotas girtas motociklininkas parkrito tiesiai po jį persekiojusio policijos automobilio ratais ir, patyręs sužalojimų, liko įtrauktas po automobilio kėbulu.

Motociklo vairuotojui ligoninėje nustačius daugybinius dubens lūžimus ir krūtinkaulio lūžimą, jis paguldytas į ortopedijos skyrių.

Motociklininką policijos automobilis prispaudė. Atvykus medikams, motociklininkas buvo sąmoningas, skundėsi kojų skausmais.

Motociklo vairuotojui ligoninėje nustačius daugybinius dubens lūžimus ir krūtinkaulio lūžimą, jis paguldytas į ortopedijos skyrių. Dėl eismo įvykio metu nukentėjusio motociklininko Vilniaus apskrities policijos įstaigoje pradėtas tarnybinis patikrinimas.

Internautų diskusijas sukėlė ne tik vaizdo įrašas, bet ir ta aplinkybė, jog patys policijos pareigūnai nepuolė traukti prispausto motociklininko iš po tarnybinio automobilio, o laukė medikų ir gelbėtojų.

Ekspertų teigimu, pareigūnai pasielgė teisingai savo jėgomis nebandydami gelbėti ir pajudinti susižeidusio motociklininko. Tokiais atvejais, neturint būtinų medicinos priemonių ir įgūdžių, dažniausiai ne padedama, bet pakenkiama susižeidusiam žmogui.

Pataria VĮ „Greitosios medicinos pagalbos stotis“ direktoriaus pavaduotoja greitosios medicinos pagalbos paslaugos organizavimui Vanda Pumputienė

VIDEO: Greitosios pagalbos medikų patarimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius