Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komisaro Kiškio pavaldiniai savaitgalį tikrino, ar medžiotojai nepažeidžia drausmės

Ukmergės rajono policija šįkart pažeidimų neužfiksavo, tačiau įspėjo, kad ginklų ir šaudmenų gabenimas bei nešiojimas bus kontroliuojami nuolat.
Miške
Miške / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Savaitgalį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai surengė tikslinę policinę priemonę, kurios metu buvo nuvykę į medžioklės vietas ir tikrino medžiotojus. Pareigūnai siekė išsiaiškinti, ar nepažeidžiami ginklų ir šaudmenų gabenimo, nešiojimo reikalavimai, rašoma Ukmergės rajono policijos komisariato Organizacinio poskyrio specialistės Astos Krogertienės parengtame ir pirmadienį išplatintame pranešime.

Už ginklo ir šaudmenų saugojimo, laikymo, nešiojimo ar gabenimo tvarkos pažeidimus Administracinių teisių pažeidimų kodekso 196 straipsnyje yra numatoma atsakomybė.

Akcijos metu buvo patikrinti 9 medžiotojai, pažeidimų nenustatyta. „Tokios priemonės šiais metais bus rengiamos nuolat“, – sakė Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariato viršininkas Rolandas Kiškis.

Patikrinus medžiotojus, vykdyta kita policinė priemonė, skirta viešosios tvarkos ir eismo saugumui užtikrinti kaimuose. Policijos patruliai patikrino 15 automobilių. Nustatytas vienas pažeidimas. Siesikų miestelyje sulaikytas neblaivus vadeliotojas. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,70 promilės alkoholio). Administracinių teisių pažeidimų kodekso 131 str. nurodoma, kad už vadeliojimą esant asmenims neblaiviems, kai nustatomas vidutinis arba sunkus neblaivumo (girtumo) laipsnis, skiriama bauda nuo penkių šimtų iki septynių šimtų litų,

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius