Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabadiniai rūkalai į Lietuvą gabenti automobilio padangose

Druskininkų savivaldybės gyventojas kontrabandinius rūkalus iš Baltarusijos gabeno paslėpęs automobilio padangose. Į jas sugebėta sugrūsti daugiau kaip tūkstantį pakelių.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad ketvirtadienį vakare VSAT Varėnos rinktinės Operatyvinės veiklos skyriaus pareigūnai kelyje Latežerio pasienio kontrolės punktas–Druskininkai sustabdė automobilį Audi A6 Avant.

46 metų Druskininkų savivaldybės Gailiūnų kaimo gyventojo vairuojama mašina sustabdyta už 3 km nuo Latežerio punkto, per kurį vyras ką tik buvo įvažiavęs iš Baltarusijos.

Varėnos rinktinės operatyvininkai turėjo įtarimų, kad 1996 m. laidos automobiliu gali būti gabenama kontrabanda, nors iš pažiūros vairuotojas nieko draudžiamo ir negabeno.

Pasieniečiai Audi A6 Avant nuvarė į Druskininkų užkardą, kur automobilis buvo patikrintas detaliai. Nuėmus automobilio ratus ir išmontavus padangas paaiškėjo, kad jos prigrūstos kontrabandinių rūkalų – iš viso VSAT pareigūnai aptiko 1 tūkst. 240 pakelių cigarečių „Minsk Capital“ su Baltarusijos banderolėmis.

Dėl kontrabandos VSAT Varėnos rinktinės Druskininkų užkardoje pradėta administracinės bylos teisena. Druskininkiečiui gresia bauda nuo 10 iki 20 tūkst. litų ir automobilio konfiskavimas.

Vairuotoją po apklausos pasieniečiai paleido. Jo mašina ir cigaretės saugomos Druskininkų užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius