Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabandines cigaretes gabenęs marijampolietis nesėkmingai bandė sprukti nuo pareigūnų

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilkaviškio rajono policijos komisariato Kybartų policijos nuovados pareigūnai reguliariai sistemina bei tikrina turimą informaciją apie asmenis nelegaliai prekiaujančius, gabenančius bei laikančius akcizais apmokestinamas prekes. Viena tokių akcijų vyko Kybartuose, naktį iš šeštadienio į sekmadienį.
Kontrabandinės cigaretės bėglio automobilyje
Kontrabandinės cigaretės bėglio automobilyje / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK pranešime, pusę pirmos nakties  pareigūnai  pastebėjo  automobilį,  grįžtantį  iš Rusijos. Vairuotojas pasirodė „drąsus“. Pastebėjęs policijos pareigūnų ekipažą sustojo ir užrakinęs automobilį „VW Passat“ nubėgo į tamsą.

Tokie jaunuolio veiksmai sukėlė pareigūnams įtarimą. Policininkams išradingai surengus pasalą buvo sulaikytas bėglys, kaip vėliau paaiškėjo  Marijampolės miesto  gyventojas R.S., kuris neigė vairavęs automobilį. Tačiau policininkai buvo atkaklesni, o uždavus keletą klausimų pažeidėjui nieko kito nebeliko tik prisipažinti, kad minėtu automobiliu nelegaliai gabeno 1 tūkst. 580 cigarečių pakelius be nustatyto pavyzdžio banderolių.

Cigaretės buvo paslėptos įvairiose automobilio kėbulo vietose. Gabenamų cigarečių vertė siekia 11 tūkst. 486 litų.

Pažeidėjui buvo surašytas protokolas cigaretės ir automobilis sulaikyti. Už tokio pobūdžio teisės pažeidimus numatyta bauda nuo dešimties iki dvidešimties tūkstančių litų, konfiskuojant cigaretes bei transporto priemonę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius