-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabandinės cigaretės nepasieks vartotojų

Antradienį Kauno teritorinės muitinės Kybartų kelio posto pareigūnai sulaikė per 3 tūkst. pakelių cigarečių, kurių vertė daugiau kaip 21 tūkst. litų.
Muitinė
Muitinė / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Kaip informuoja Muitinės departamentas, lapkričio 17-osios rytą vykęs į Lietuvos Respubliką krovininiu automobiliu Renault su puspriekabe Trailor Rusijos pilietis S.N. buvo sulaikytas įtarus neteisėtai gabenant cigaretes.

Patikrinus automobilį bei puspriekabę po salono apdaila ir poilsio patalpoje po gultu buvo aptikta 1 tūkst. 440 pakelių „Perekur“ cigarečių su rusiško pavyzdžio banderolėmis. Tabako krovinio vertė – 8 tūkst. 878 Lt.

Tos pačios dienos popietę buvo sulaikytas trisdešimt trejų metų Lietuvos pilietis R. Ž., atvykęs iš Rusijos Federacijos į Lietuvą automobiliu Audi 100. Muitinės pareigūnai, patikrinę lietuvio automobilį, jo durelėse, sėdynių atlošuose, po variklio dangčiu bei kuro bake specialiai įrengtoje slėptuvėje, surado 1 tūkst. 980 pakelių ,,Bond Street“ cigarečių, kurių vertė – 12 tūkst. 865 Lt.

Neteisėtai cigaretes gabenusiems piliečiams surašyti administraciniai teisės pažeidimo protokolai, kontrabandiniai rūkalai ir automobiliai sulaikyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius