-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabandinės cigaretės – perdarytoje bagažinėje ir degalų bake

Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai Lavoriškių ir Medininkų kelio postuose sulaikė kontrabandinių rūkalų beveik už 30 tūkst. litų.
Rasta paslėpta cigarečių kontrabanda
Rasta paslėpta cigarečių kontrabanda

Valstybės dienos popietę Lavoriškių kelio poste muitininkai kartu su mobiliosios grupės pareigūnais sustabdė patikrai krovininį automobilį „Volvo“, kurį vairavo mūsų šalies pilietis J.K. Vairuotojas deklaravo, kad deklaruotinų prekių neveža, tačiau turėdami informacijos, kad automobilyje gali būti gabenamas nelegalus krovinys, pareigūnai ėmėsi detalios automobilio patikros. Išmontavus automobilio degalų baką, jame įrengtoje slėptuvėje buvo surasta apie 2,6 tūkst. pakelių cigarečių „Saint George“ ir „Bond Street“, įvertintų beveik 17 tūkst. litų.

Medininkų kelio poste liepos 7 d. naktį pareigūnai sustabdė mūsų šalies piliečio P.M. vairuojamą automobilį „Renault“. Kaip jau įprasta, vairuotojas žodžiu deklaravo, kad negabena jokių akcizinių prekių, tikėdamasis išvengti muitinės kontrolės. Nepatikėję vairuotojo žodžiais pareigūnai nusprendė detaliau patikrinti jo automobilį. Tik pradėję apžiūrą, muitininkai atkreipė dėmesį į neįprastą automobilio bagažinės konstrukciją. Perdarytoje bagažinėje pareigūnai aptiko slėptuvę, pilnutėlę kontrabandinių cigarečių „Minsk capital“. Sulaikytos kontrabandos vertė juodojoje rinkoje siekia beveik 9,5 tūkst. litų.

Susigundžiusiems nelegaliu verslu pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, nelegaliai gabentos cigaretės ir transporto priemonės sulaikytos. Realizavus kelio postuose sulaikytą kontrabandą juodojoje rinkoje, valstybei būtų nesumokėta, preliminariais skaičiavimais, daugiau kaip 19 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius