Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabandininkai neteko naujutėlių savadarbių rogių

Prie Nemuno pasienyje su Rusija, Šilutės rajone, VSAT pareigūnai aptiko dideles naujutėles kontrabandininkų roges, kuriomis, neabejojama, rengtasi gabenti cigarečių dėžes.
Kontrabandininkų rogės
Kontrabandininkų rogės / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad šeštadienį tuoj po vidurnakčio VSAT Pagėgių rinktinės Vileikių užkardos pasieniečiai termovizorinės įrangos pagalba pastebėjo, kad už 5 kilometrų, ties Nemune esančia Ragininkų sala, eina du įtartini asmenys.

Į šią vietą iškart sniego rogėmis nuskubėjo ant netoliese esančios Skirvytės upės ledo patruliavę pasieniečiai. Manoma, kad įtartini asmenys, išsigandę tolumoje čiuožiančių sniego rogių šviesų, spėjo įlipti į šalia Ragininkų salos stovėjusį automobilį ir pasprukti.

Į šią vietą atvykę Vileikių pasieniečiai krūmuose prie pat Nemuno, kuriuo eina siena su Rusija, aptiko tuščias dideles savadarbes roges.

Jas VSAT pareigūnai nutempė į Vileikių užkardą.

Neabejojama, kad rogėmis rengtasi į Lietuvos gilumą gabenti kontrabandinių rūkalų krovinį, kuris turėjo neteisėtai atkeliauti Nemuno ledu iš Kaliningrado srities. Į jas tilptų kelios dešimtys cigarečių dėžių.

Kontrabandininkų rogės, kruopčiai suvirintos iš storo metalo sijų, yra visiškai naujos. Jos turi įtaisą, kuriuo roges galima prikabinti tempimui prie transporto priemonės. 

Roges apžiūrėjusių Vileikių užkardos pasieniečių teigimu, jos dar nėkart nenaudotos, todėl pirmasis kontrabandininkų bandymas jomis gabenti cigaretes buvo ir paskutinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius