Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabandininkas išbandė „Volvo V70“ talpumą – pareigūnams teko išnarstyti visą kėbulą

Iš Baltarusijos įvažiavusio „Volvo V70“ slėptuvėse buvo daugiau kaip 3 tūkst. pakelių kontrabandos.
„Volvo V70“ slėptuvėse sulaikyta kontrabanda
„Volvo V70“ slėptuvėse sulaikyta kontrabanda / VSAT nuotr.

Varėnos rinktinės pasieniečiai sulaikė Šalčininkų rajono gyventoją, kuris per Šalčininkų punktą automobilio slėptuvėse įvežė per 3 tūkst. pakelių kontrabandinių rūkalų.

Trečiadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės pareigūnai maždaug už 20 metrų nuo Šalčininkų kontrolės punkto sustabdė automobilį „Volvo V70“. Jį vairavęs 42-ejų Šalčininkų rajono gyventojas buvo ką tik iš Baltarusijos per Šalčininkų punktą įvažiavęs į Lietuvą.

Norėdami išsiaiškinti, ar vyras į Lietuvą neįvežė draudžiamų daiktų, pasieniečiai surengė pakartotinį „Volvo V70“ patikrinimą. VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad automobilyje įrengta slėptuvių, į kurias pridėta kontrabandos. Baltarusiškas cigaretes pasieniečiai traukė ir iš bamperių, ir iš stogo, ir iš ratų, ir iš kitų mašinos vietų.

Paaiškėjo, kad į „Volvo V70“ buvo sukišti net 3 157 pakeliai cigarečių „NZ Gold“, „Minsk Capital QS“ ir „Winston Blue“. Rūkalai pažymėti baltarusiškais akcizo ženklais.

Varėnos pasieniečiai dėl kontrabandos pradėjo ikiteisminį tyrimą. Į areštinę uždarytam Šalčininkų rajono gyventojui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius