Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrolierių žiauriai sumušę chuliganai – laisvėje

Kaune liepos 28 dieną buvo užpultas ir smarkiai sumuštas automobilių stovėjimą mieste kontroliuojančios įmonės „Automobilių stovėjimo aikštelės“darbuotojas, buvęs boksininkas Vytautas Levokas. Nukentėjusiojo būklė sunki, užpuolikai sulaikyti.
Aikštelėje, kurioje buvo sumuštas V.Levokas, tebetelkšo kraujo klanai.
Už automobilio stovėjimą nesusimokėję vairuotojai neretai pyktį išlieja ant kontrolierių. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kivirčas tarp automobilių stovėjimo aikštelės kontrolieriaus, 60 mdetų V.Levoko ir trijų jaunuolių kilo   ketvirtadienį, automobilių stovėjimo aikštelėje M. K. Čiurlionio gatvėje.

Kauno savivaldybei priklausančios tarnybos kontrolierius V.Levokas aptiko automobilį OPEL COMBO, jo vairuotojas nebuvo sumokėjęs už stovėjimą.Kontrolierius iš pradžių nufotografavo mašiną, o po to prie stiklo priklijavo pranešimą apie pažeidimą.

Opelio vairuotojas puolė kontrolierių, jam trenkė į sprandą, šis gynėsi, abu pargriuvo ant žemės. Opelio vairuotojas pasikvietė į pagalbą du prabangiu automobiliu BMW atvažiavusius jaunuolius.

Pažeidėjas ir jo pagalbininkai kontrolierių mušė, spardė. V.Levokas praeityje buvęs boksininkas, pasiekęs nemenkų sportinių laimėjimų. Tačiau staigia užpultas iš užnugario, vyriškis negalėjo apsiginti.

Liudininkų iškviesta greitoji pagalba sąmonės netekusį kontrolierių nuvežė į Kauno klinikas. Jis buvo paguldytas į reanimacijos skyrių, jo būklė iki šiol sunki.

V.Levokui atlikta operacija. Vyriškiui sumušti vidaus organai, pašalinta dalis žarnų.

Policija sulaikė du įtariamuosius: 1982 m. gimusius brolius M.ir P.Riaubas. Tačiau, prokurorui leidus, jie buvo paleisti už pasižadėjimą neišvykti.

Kauno savivaldybės įmonės „Automobilių stovėjimo aikštelės“ direktorius Algimantas Puidokas ir jo pavaduotojas, Kauno miesto tarybos narys Gediminas Budnikas piktinosi tokiu prokuratūros sprendimu.

„Mačiau, kaip tie jaunuoliai nuskuodė į advokatų kontorą. Juk jie gali daryti poveikį liudininkams, pagaliau, už daug menkesnes muštynes įtariamieji suimami. Mes nepatenkinti Kauno prokuratūros ir Centro policijos komisariato darbu“, - teigė G.Budnikas.

G.Budnikas sakė nesuprantąs, kodėl iki penktadienio pietų dar neapklausti du įvykį matę, parodymus duoti sutinkantys liudininkai.

Nukentėjusiojo viršininkas A.Puidokas teigė girdėjęs, kad jaunuoliai susiję su Kauno nusikaltėlių pasauliu ir galimai turi „stogą“ teisėsaugos struktūrose. „15min.lt“ žiniomis, vienas įtariamųjų yra ne kartą pakliuvęs į teisėsaugos akiratį.

Vienas įvykio liudininkų yra Kaune žinomas meškų dresuotojas V.Zobovas.

Policija ir prokuratūra komentuoti šį įvykį griežtai atsisako
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius