-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kovo 11-osios minėjimas Vilniuje praėjo be didesnių incidentų, nors sulaikytų asmenų ir buvo

Sostinės policija dėkoja vilniečiams ir Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos švęsti atvykusiems sostinės svečiams už tarpusavio pagarbą, deramą elgesį ir bendradarbiavimą.
Renginio akimirka
Vėliava / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, kovo 11 dieną apie 11.19 val. iš viešbučio Vilniuje, Gedimino pr. 12 į policiją pristatytas neblaivus (2,26 promilės) A.A. (gim. 1981 m.), iš viešbučio balkono mėtęs duonos riekeles.

Vėliau į policijos komisariatą atvykę du vyriškiai paaiškino, kad jų draugas norėjo pamaitinti balandžius.

Apie 12.51 val. iš Lukiškių aikštės į pristatytas Baltarusijos pilietis H. Š. (gim. 1982 m.), viešoje vietoje gėręs alų. Dėl šio teisės pažeidimo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Apie 14.26 val. ties Gedimino pr. 17-uoju pastatu sulaikytas K.B. (gim. 1961 m., 0,48 promilės girtumas), kuris viešai keikėsi necenzūriniais žodžiais. K.B. pristatytas į policijos komisariatą administracinio teisės pažeidimo protokolui surašyti.

Apie 17 val. Vilniuje, ant Tauro kalno, V. Mykolaičio–Putino g. 5, buvo sulaikytas 29-erių metų Ž.P., turėjęs teleskopinę lazdą (specialiai pritaikytą kūnui sužaloti įrankį) ir į dėklą įdėtą medžioklinį peilį apie 15 cm. ilgio geležte.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 258 str. 2 d. „Neteisėtas disponavimas nešaunamuoju ginklu“. Vyriškiui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,42 promilės.

Kovo 11-ąją policijai pranešta, kad Elektrėnuose pavogtos 3 prie gyvenamųjų namų iškeltos valstybinės vėliavos. Dar dvi vėliavos pavogtos Vilniuje, Naujininkuose – Šaltkalvių ir Darbininkų gatvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius