-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kraštovaizdžiu susižavėjusi panevėžietė netyčia įsiutino nusikaltėlius: užpuolė ir kastuvais daužė automobilį

Panevėžio rajone užpulta ir žiauriai sumušta moteris, nusikaltėliai kastuvais suniokojo jos automobilį. Tikriausiai neblaivūs vyrai smaginosi visureigiu važinėdami smėlio karjere ir jame užklimpo, o pamatę kažką fotografuojančią 62 metų panevėžietę – ją užpuolė, laikė įkaite bent valandą, panaudojo jos mašiną savo visureigiui ištempti, o tada grąžino asmeninius daiktus ir leido šauktis pagalbos.
Asociatyvi iliustracija
Asociatyvi iliustracija / 15min archyvo nuotr.

Panevėžio apskrities policijoje – išskirtinis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Pirminė pareigūnų užfiksuota ir suvestinėje skelbiama baudžiamosios bylos informacija tik maža dalimi atspindi visą neįtikėtiną šios istorijos siužetą.

2019-09-15 vakarą 20.08 val. moteris (gim. 1957 m.) gyvenanti Panevėžyje, policijai pranešė, kad tą patį sekmadienį kiek anksčiau (apie 18.20 val.) Paįstrio kaimo (Panevėžio r. sav., Paįstrio sen.) pakraštyje, Įstros g., sėdint jai priklausančiame automobilyje „Audi A3“ prie karjero, pribėgo du jaunuoliai ir su kastuvais kelis kartus trenkė į automobilį, apgadino kairės pusės priekines automobilio dureles, išdaužė stiklą, vienas iš jaunuolių sudavė kumščiu į veidą.

Respublikinėje Panevėžio ligoninėje nustatytas nugaros patempimas, galvos sumušimas, nosikaulio lūžis, po apžiūros nukentėjusioji išleista į namus.

Pirmadienio popietę su 15min susisiekė užpultos moteris marti ir papasakojo, kokia neįtikėtina iš tiesų buvo ši istorija. „Kaip filme“, – tvirtino pašnekovė.

Jos teigimu, sekmadienį anyta lankėsi pas ją svečiuose ir vakare išvyko savo automobiliu į Panevėžį. Moteris mėgsta fotografuoti gamtos vaizdus, tad pastebėjusi žavų peizažą, sustojo šalikelėje ir išsitraukė aparatą.

Pasirodo, tuo pat metu netoliese esančiame smėlio karjere linksminosi galbūt neblaivūs vyrukai. Jie, pasijutę tarsi Dakaro lenktynėse, visureigiu mėgino įveikti „kopas“, ir kaip tik tuo momentu buvo užklimpę ant keteros. Vyrai darbavosi kastuvais.

Išvydę fotografuojančią moterį, jie nepaleido kastuvų iš rankų ir, nieko nesiaiškinę, atbėgo mušti jos.

Maža to, jie atėmė moters mašinos raktelius ir telefoną, kad pastaroji negalėtų nei išvykti, nei šauktis pagalbos.

Tik atkasę savąjį visureigį, užpuolikai grąžino daiktus nukentėjusiajai, o patys skubiai pasišalino. Moteris iki nakties buvo ligoninėje. Tuo metu pareiškimo apie neįtikėtiną užpuolimą sulaukę Panevėžio teisėsaugininkai skubino ją suteikti kuo daugiau informacijos, kad jie galėtų operatyviai griebtis tyrimo ir kuo greičiau sučiupti įtariamuosius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius