Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kratos metu Raudondvaryje rastas ginklas, peilis bei 6 kg narkotinės medžiagos

Atliekant ikiteisminį tyrimą dėl šių metų sausį padarytos nusikalstamos veikos, Kauno apskrities pareigūnai, sekdami galimai nusikaltimą veiką padariusių asmenų pėdsakais bei ieškodami galimų įkalčių, vasario 2 d. atliko kratą vienoje iš sodybų, esančių Raudondvaryje, Kauno rajone.
Sulaikyti narkotikai
Sulaikyti narkotikai / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, kratos metu gyvenamosiose patalpose rasta juodos spalvos medžiaginė kaukė, kovinis peilis ir kovinis pistoletas „Baikal“ su šoviniais viduje.

Policijos pareigūnai apieškojo ir ūkinį pastatą, kuriame buvo rastos svarstyklės, vakuumavimo aparatas bei kita įranga, kuri įprastai naudojama narkotinių ar psichotropinių medžiagų realizacijai. Taip pareigūnai aptiko beveik 6 kg galimai narkotinės medžiagos, kuri buvo supakuota į maišus po 1 kg. Manoma, kad tai amfetaminų grupei priskiriamos psichotropinės medžiagos.

Pareigūnai sulaikė įtariamąjį, gimusį 1990 m., kuris anksčiau jau yra teistas. Jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Šiuo metu atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl plėšimo ir dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis.

Taip pat atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, ar disponavimo labai dideliu kiekiu.

Už šias nusikalstamas veikas gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

VIDEO: Kratos metu Kauno rajone rastas ginklas, peilis bei 6 kg narkotinės medžiagos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius