Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kratos pataisos namuose: rasti paslėpti draudžiami daiktai ir kvaišalai

Ketvirtadienį, bendradarbiaujant su policijos pareigūnais, Kalėjimų departamento Prevencinės grupės ir pataisos įstaigų pareigūnai Pravieniškių ir Vilniaus pataisos namuose atliko neplanines kratas.
Užfiksuotos kratos
Užfiksuotos kratos / Kalėjimų departamento nuotr.

Buvo patikrintos gyvenamosios, buitinės bei pagalbinės patalpos. Iš viso kratų metų rasta ir iš nuteistųjų paimta17 mobiliojo ryšio telefonų, 13 SIM kortelių ir tualetinio popieriaus lankstinukas, kurio viduje buvo juodos spalvos polietileninis paketėlis su birios konsistencijos, galimai psichiką veikiančia, medžiaga.

Kalėjimų departamento nuotr./Krata
Kalėjimų departamento nuotr./Krata

Draudžiamų daiktų aptikta įvairiose slėptuvėse – lovose, spintose, ventiliacinėse angose, batuose, šviestuvuose ir kitur. Pataisos pareigūnų patirtis ir turimi įgūdžiai leidžia surasti draudžiamų daiktų slėptuves net pačiose netikėčiausiose vietose.

Siekiant užtikrinti pataisos įstaigose nuteistiesiems draudžiamų daiktų kontrolę, atliekami ne tik planiniai patikrinimai, bet ir netikėtos, kaip šįkart, kratos. Bendroje operacijoje dalyvavo daugiau kaip 40 pataisos ir policijos pareigūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius