-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 12 /17:04

Kraupi avarija netoli Juknaičių: po „Hyundai“ smūgio į medį abu automobilyje buvę žmonės sudegė

Sekmadienį 15.53 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Šilutės rajone, Juknaičių seniūnijoje prie Juknaičių kaimo dega lengvasis automobilis „Hyundai“, viduje yra žmonių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nojaus nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Tačiau pareigūnai jau niekuo negalėjo padėti – automobilyje buvę du žmonės sudegė. Ugniagesiai atvyko tuo metu, kai viskas jau buvo sudegę, o liepsnojo tik žuvusiųjų kūnai.

Automobilis „Hyundai Accent“ judėjo Juknaičių link. Manoma, kad mašina važiavo didesniu nei 100 km/val. greičiu – specialistai sprendžia apie tai pagal smūgio į medį jėgą. Medžio kamienas po avarijos atsidūrė automobilio variklio skyriuje.

Vietos gyventojai pamena, kad prieš pusantrų metų maždaug už 50 metrų nuo šios tragedijos vietos žuvo moksleivė. Ji nesuvaldė mašinos ant važiuojamojoje dalyje esančio kalnelio. Važiuojant ypač greitai šis kelio defektas gali tapti pražūtingas.

Neatmetama, kad ir šiuo atveju greitai lėkęs „Hyundai“ automobilis tapo nevaldomas dėl tos pačios priežasties.

Iš pradžių buvo gauti netikslūs duomenys, kad mašina registruota vieno Šilalės rajono gyventojo vardu. Manyta, kad savininko transporto priemonėje nebuvo. Įtarta, kad bent vienas iš žuvusiųjų yra jaunas vyras. Asmenybes galutinai galės nustatyti tik teismo medicinos ekspertai.

Vis dėlto netrukus paaiškėjo, kad registruotas šio „Hyundai“ savininkas yra devyniolikmetis Šilutės rajono Vileikių kaimo gyventojas. Pareigūnai mėgino skambinti jam mobiliuoju telefonu, tačiau telefonas buvo išjungtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius