Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kraupi rugsėjo 3-ioji keliuose: tuzinas avarijų, tuzinas nukentėjusiųjų ir 3 žuvę žmonės

Rugsėjo 3 d. policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, 57 eismo įvykius. Įvyko 12 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo 12 žmonių, 3 žmonės žuvo.
Įvykio vietoje Mažeikių rajone
Įvykio vietoje Mažeikių rajone / LKPT nuotr.

Ryte, apie 10.30 val., Trakų rajone, Skynimų kaime, kelio A6 30 kilometre, automobilio „Opel Astra“ vairuotojas išvažiavo į priešpriešiniam eismui skirtą eismo juostą, susidūrė su ją važiavusiu krovininiu „Scania“ automobiliu. Įvykio metu „Opel Astra“ vairuotojas žuvo.

Apie 12 val. Kaune, važiuojant link Lapių, vairuotojas, vairuojamas automobilį „Renault“, sukdamas į kairę nepraleido priešinga kryptimi tiesiai važiavusio kito automobilio „Toyota“ ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu sužalota automobilio „Toyota“ vairuotoja.

Apie 12 val., Vilniuje, automobilio „Peugeot“ vairuotoja sukdama į kairę nepraleido priešinga kryptimi tiesiai važiavusio dviratininko ir su juo susidūrė. Nukentėjo dviratininkas, apgadintas automobilis.

Apie 12 val. Vilniuje automobilio „Peugeot 308“ vairuotojas, įvažiuodamas į kiemą, kliudė dviračiu važiavusį vyriškį. Eismo įvykio metu nukentėjo dviračio vairuotojas.

Apie 13.30 val. Telšiuose viena vairuotoja paliko savo automobilį stovėjimo vietoje neužtikrinusi, kad jis savaime nepradėtų riedėti. Automobilis iš stovėjimo vietos nuriedėjo – užvažiavo ant pėsčiojo ir atsitrenkė į pastatą. Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis, ir buvo apgadintos pastato durys.

Apie 14 val., Mažeikių rajone, kelio Kuršėnai–Mažeikiai 46-ame kilometre, krovininio automobilio „Scania“ su puspriekabe, automobilio vairuotojas, nesuvaldęs automobilio dėl sprogusios priekinio rato padangos, išvažiavo į priešpriešiniam eismui skirtą eismo juostą, susidūrė su automobiliu „Hyundai“, kuris nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio. Krovininis automobilis užvirto ant automobilio „Toyota Avensis“. Įvykus susidūrimui, automobilių nuolaužos ir iš puspriekabės byrantis krovinys apgadino „Mercedes-Benz“ automobilį. Įvykio metu žuvo du vairuotojai, vienas vairuotojas sužeistas.

Apie 15 val. Kaune „Fiat“ automobilio vairuotojas, sukdamas į dešinę nepraleido dviračių taku važiuojančio paspirtuku 17 metų jaunuolio, jį kliudė. Įvykio metu nukentėjo paspirtuko vairuotojas ir keleivė.

Apie 15.30 val., Kaune, automobilio „Mercedes“ vairuotojas sukdamas į kairę ir susidūrė su ta pačia kryptimi važiuojančia „Toyota“. Eismo įvykio metu nukentėjo mažametis „Toyota“ keleivis.

Apie 20 val., Prienų r. sav., kelio Balbieriškis–Jiestrakis–Plutiškės 22 km, pirminiais duomenimis mažametis vairuodamas dviratį išvažiavo iš kiemo į pagrindinį kelią ir buvo partrenktas keliu važiuojančio automobilio „Toyota“. Eismo įvykio metu sužeistas dviratį vairavęs mažametis, apgadintas dviratis ir automobilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius