-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 25 /18:45

Jaunuolio nužudymas Radviliškyje: 20-metis mirė viešų muštynių dėl merginos metu

Vėlų balandžio 24-osios vakarą Radviliškyje į Dariaus ir Girėno gatvę buvo iškviestos operatyviosios tarnybos. Atvykę medikai ir policijos pareigūnai rado prie namo, ant šaligatvio, gulintį nesąmoningą vaikiną. Po 20-ties minučių dirbtinio kvėpavimo ir išorinio širdies masažo medikai konstatavo jaunuolio mirtį.
Stop juosta
Įvykio vietoje/ Asociatyvi nuotr. / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip informuoja Šiaulių apskrities policija, įvykio vietoje buvęs neblaivus (2,58 prom.) 26-erių metų Radviliškio gyventojas pareigūnams nurodė, kad mirusysis yra jo 20-metis kaimynas ir kad jie buvo įsivėlę į muštynes su dviem vaikinais, kurie iš įvykio vietos pasišalino.

Pareigūnams dirbant įvykio vietoje, priėjo du neblaivūs vaikinai. Vienas jų, 20-metis (1,5 prom.), buvo kruvinais kumščiais. Pareigūnams jis paaiškino, kad tarp jo su draugu ir kitų dviejų vaikinų čia įvyko konfliktas, kurio metu buvo aiškinamasi santykiai dėl merginos.

Konfliktas baigėsi muštynėmis, o jos – vieno dvidešimtmečio mirtimi. Kitas dvidešimtmetis atsidūrė areštinėje. Jam pareikšti įtarimai dėl nužudymo ir viešosios tvarkos pažeidimo.

15min žiniomis, nužudytas L.M. pastaruoju metu gyveno Piterbore (Anglija). Vaikinas neseniai sugrįžo į gimtinę, tačiau čia nežadėjo užsibūti.

Jį pažinojęs 15min skaitytojas pasakojo, kad L.M. buvo ramaus būdo, niekam niekada nelinkėjo blogo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius