-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 03 /2014 09 04

Kraupus vilkiko ir traktoriaus susidūrimas kelyje „Via Baltica“ prie Panevėžio: KET pažeidė latvis

Trečiadienio pavakarę Panevėžio rajone, magistralėje „Via Baltica“ ties Bistrampolio dvaru susidūrė vilkikas ir traktorius. Per avariją nesunkiai nukentėjo ir grūdus vežusio traktoriaus vairuotojas, ir įtariamasis eismo įvykio kaltininkas iš Latvijos.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Ugniaus Mikaliūno nuotr.

Avarija įvyko tuomet, kai vilkikas DAF, važiavęs Kauno link, rėžėsi į ta pačia kryptimi važiuojantį traktorių „John Deer“.

Vilkiko kabina trenkėsi į traktoriaus priekabą. Nuo smūgio ir vilkikas, ir traktorius nulėkė nuo kelio. Ant važiuojamosios dalies pasipylė grūdai.

VIDEO: Liudininkų filmuota medžiaga iš karto po eismo įvykio

Per avariją nukentėjo traktoriaus vairuotojas, kuris, pirminiais duomenimis, iškrito iš kabinos. Incidento metu buvo gerokai apdaužytas Latvijoje registruotas vilkikas DAF.

Dėl avarijos kelyje „Via Baltica“ susidarė eismo spūstys. Vairuotojai buvo nukreipiami per aplinkinius kelius.

Ugniaus Mikaliūno nuotr./Avarijos vietoje
Ugniaus Mikaliūno nuotr./Avarijos vietoje

Policijos pareigūnai aiškinasi avarijos aplinkybes. Neatmetama versija, kad vilkiko vairuotojui aplenkti traktorių sukliudė kitas eismo dalyvis.

Apie susidūrusių transporto priemonių vairuotojų sveikatos būklę duomenų kol kas nėra. Ligoninėje taip pat paaiškės, ar eismo įvykio dalyviai prie vairo sėdo blaivūs.

Papildyta ketvirtadienį: Panevėžio apskrities VPK atstovų ketvirtadienį paviešintoje svarbiausių praėjusios paros įvykių suvestinėje užfiksuota, kad rugsėjo 3 d. apie 16.44 val. Panevėžio r., kelio Panevežys–Aristava–Sitkūnai 15-ame km, Latvijos pilietis A.L., gimęs 1966 m., vairuodamas vilkiką DAF su puspriekabe, nepasirinko saugaus greičio, nesilaikė saugaus atstumo ir atsitrenkė į priešais važiavusį traktorių „John Deere“ su priekaba, kurį vairavo A.B., gimęs 1976 m.

Eismo įvykio metu nukentėjo abu vairuotojai. Respublikinėje Panevėžio ligoninėje A.B. nustatytas krūtinės sumušimas, o Latvijos piliečiui nustatytas tik šlaunikaulio sumušimas, abiems paskirtas ambulatorinis gydymas.

Abu vairuotojai buvo blaivūs. Tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius