-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 22 /12:22

Krepšininką Arvydą Macijauską sumušė futbolininkas Edgaras Dančenkovas

Paaiškėjo, jog garsaus Lietuvos krepšininko A.Macijausko, pravarde Kalašnikovas, užpuolimu savaitgalį įtariamas dėl narkotikų ne kartą teistas futbolo žaidėjas E.Dančenkovas.
Arvydas Macijauskas
Arvydas Macijauskas / Sauliaus +i8ros/BFL nuotr.

Paaiškėjo krepšininką Arvydą Macijauską sumušusio asmens tapatybė. Tai – futbolininkas Edgaras Dančenkovas. Sportininkai susirėmė dėl garbės ginti Tėvynę, konfliktas baigėsi muštynėmis, trečiadienį rašo balsas.lt.

Trakų futbolo klubo saugo marškinėlius vilkintis 26 metų E.Dančenkovas ir vėl pasižymėjo ne stadione – užpuolė garsųjį krepšininką A.Macijauską, pravarde Kalašnikovas.

E.Dančenkovas jau kelis kartus teistas už vagystes ir narkotikus, jam pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas.

Kaip jau rašė 15min.lt, savaitgalį garsaus krepšininko A.Macijausko tėvystės džiaugsmą apkartino nemalonus ir skausmingas užpuolimas.

A.Macijauskas buvo užpultas naktį iš šeštadienio į sekmadienį greta savo namų „Helios City“ pastate, esančiame Savanorių prospekte. Pranešimą apie incidentą policija gavo apie 2.50 val.

„Žmona ir aš patyrėme šoką, man iki šiol skauda galvą“, – 15min.lt prisipažino krepšinio karjerą baigęs ir chuliganų auka tapęs sportininkas.

Po užpuolimo iki sekmadienio paryčių krepšininkui teko praleisti policijos nuovadoje.

15min.lt A.Macijauskas pasakojo, kad jautėsi prastai: jam išmušė dantį, sužalojo veidą.

Jis patikino, kad žiniasklaidoje pasirodžiusi informacija, neva chuliganai užpuolė dėl to, kad krepšininkas nežaidžia rinktinėje, yra iš piršto laužta.

Vilniaus policija operatyviai sulaikė vieną asmenį, įtariamą krepšininko užpuolimu, tačiau jo tapatybė kurį laiką nebuvo viešinama.

Atnaujinta 12.22 val.: E.Dančenkovas dar 2004-aisiais yra teistas už neteisėtą disponavimą psichotropinėmis medžiagomis, tąsyk už grotų jis praleido pusmetį.

Kitą sykį tuometinis sostinės Naujųjų Verkių futbolo klubo saugas E.Dančenkovas kartu su bičiuliu Dmitrijumi Choroškovu įkliuvo 2009-ųjų metų birželio 2-ąją. Operatyvininkai sulaikė futbolininko „Mercedes Benz“, nes seniai stebėjo E.Dančenkovą ir turėjo duomenų, jog vyras neatsikratė savo nusikalstamų įpročių.

Bylos duomenimis, vyrai su savimi turėjo 496,879 g baltos spalvos miltelių, kurių sudėtyje buvo 126,338 g psichotropinės medžiagos metamfetamino.

D.Choroškovas teisme atgailavo, tuo tarpu E.Dančenkovas savo kaltę kategoriškai neigė.

Dabar E.Dančenkovui gresia nauja byla dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius