Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kretingalėje degė bendrovės „Kerežis“ sandėlis, pilnas medienos

Sekmadienį Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdos rajone, Kretingalės miestelyje, įmonėje „Kerežis“ dega medienos sandėlis.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai gelbėtojai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pranešimo apie gaisrą sulaukta 12.38 val. Į įvykio vietą skubiai išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos, Kretingos ir Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui. 

Kaip 15min.lt sakė bendrovės „Kerežis“ atstovas Algirdas Mėčius, nelaimę pastebėjo netoliese buvę žmonės – jie pranešė ir įmonės vadovui, ir gelbėtojams.

„Nedidelė žala. Laiku pastebėjome. Be ugniagesių nebūtume užgesinę – į gaisras kilo viduje, sandėlio durys buvo užrakintos – negalėjome patekti į vidų. Dabar jau viskas užgesinta“, – kalbėjo A.Mėčius.

Pasak ugniagesių gelbėtojų, gaisro priežastis nežinoma, nuostoliai taip pat dar tikslinami. 

Bendrovė „Kerežis“ įkurta 1999 metais. Pagrindinė įmonės veikla – įvairaus stiliaus ir dizaino durų, laiptų bei baldų iš natūralios ir klijuotos medienos (faneros) gamyba. 

Kretingalėje įkurtos įmonės darbai puošia ne vieną šalies bei užsienio restoraną, kavinę ir viešbutį. Užsidegusiame sandėlyje buvo laikoma gamybai reikalinga mediena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius