-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kretingos rajone po „Opel“ susidūrimo su briedžiu automobilio keleivė atsidūrė ligoninėje

Sausio 3 d. šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose 7 žmonės buvo sužeisti. Vieno eismo įvykio metu žuvo žmogus, 88 m. pėsčiasis. Per parą įvyko 38 eismo įvykiai, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo. Du tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Policijos pareigūnai nustatė 10 neblaivių vairuotojų, 7 iš jų buvo nustatytas daugiau, nei 1,5 prom. girtumas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

7.45 val. Kaune, Vandžiogalos pl., 47 m. vyro vairuojamas automobilis „Land Rover“ kliudė 88 m. pėsčiąjį, kuris per kelią į kitą važiuojamosios dalies pusę ėjo ne per pėsčiųjų perėją kai matomumo zonoje buvo pėsčiųjų perėja. Sužeistas pėsčiasis buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau senjoro gyvybės išsaugoti nepavyko.

8.06 val. Mažeikių r., Reivyčių k., 42 m. moteris, vairuodama automobilį „Buick“, partrenkė per gatvę nenustatytoje vietoje, ne per pėsčiųjų perėją ėjusią 75 m. moterį, kuri nesegėjo atšvaitų, nedėvėjo rūbų su šviesą atspindinčiais elementais. Dėl galvos traumos pėsčioji paguldyta į ligoninę.

13.34 val. Palangoje, Vytauto ir Jūratės g. sankirtoje, 69 m. moteris, vairuodama dviratį, važiavo per pėsčiųjų perėją, nenulipusi nuo dviračio ir susidūrė su automobiliu „Ford Focus“, kuris suko į kairę sankryžoje. Dviračio vairuotoja buvo sužeista ir gydoma ambulatoriškai.

17.46 val., Kretingos r., Žalgirio sen., Jokūbavo k., 58 m. vyras, vairuodamas automobilį „Opel Zafira“, partrenkė neapšviestame kelio ruože į važiuojamąją kelio dalį išbėgusį briedį. Įvykio metu sužeistas automobilį vairavęs vyras gydomas ambulatoriškai, kartu važiavusi 62 m. keleivė paguldyta į ligoninę.

Ryte, 9.36 val. Šakių r., Griškabūdžio sen., Patašinės k., pareigūnai sustabdė automobilį „Renault Trafic”, registruotą Norvegijoje, kurį vairavo ten gyvenantis 37 m. vyras. Automobilio vairuotojui nustatytas sunkus, 2,62 prom. girtumas. Užsienyje gyvenančiam lietuviui gresia baudžiamoji atsakomybė.

13.28 val., policijoje buvo gautas skambutis apie įtartinai važiuojantį automobilį „VW Polo“, kuris buvo sustabdytas Vilniuje, ties Molėtų pl. ir Mokslininkų g. sankryža. Paaiškėjo, kad automobilį vairavo visiškai girtas 50 m. vyras. Pareigūnai dėl vairuotojo veikos pradėjo ikiteisminį tyrimą, vyrui gresia baudžiamoji atsakomybė, galimas automobili konfiskavimas ir laisvės atėmimas iki 1 metų.

Pagal pilietiškų žmonių pranešimą pareigūnai sulaikė 29 m. vyrą, kuris neblaivus vairavo automobilį „Opel Vectra“, ir vakare, 21.55 val., Alytuje, Jazminų g. sukėlė eismo įvykį, ir, palikęs automobilį, kartu su keleiviu bandė pasišalinti. Neblaiviam vairuotojui nustatytas sunkus, 2,74 prom. girtumas, vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į policijos areštinę, informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius