Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kriminalinė Lietuva. Gudrų vilnietį perkando Trakų pareigūnas: suklastotą vaizdo įrašą išdavė medžiai

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai išsiaiškino, kad vilnietis, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą, suklastojo vaizdo įrašą. Teismas baudžiamuoju įsakymu kaltinamajam paskyrė baudą su vaizdo registratoriaus konfiskavimu, Trakų rajono policijos komisariatas už administracinį nusižengimą skyrė baudą su teisės vairuoti transporto priemones trims mėnesiams atėmimu.
Suklastotas įrašas
Suklastotas įrašas / Vilniaus aps. VPK nuotr.

2018 m. rugsėjo 3 d. apie 16.40 val. Trakų r., Paluknio kaime patruliuojantys Kelių policijos valdybos patruliai sustabdė pažeidėją, kuris, jiems matant, ten esančioje sankryžoje lenkė dvi prieš jį važiavusias transporto priemones.

Buvo surašytas protokolas ir pradėta administracinio nusižengimo teisena. Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 420 str. numato, kad už lenkimą vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama lenkti, gresia bauda nuo vieno šimto septyniasdešimt iki dviejų šimtų trisdešimt eurų su privalomu teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trijų iki šešių mėnesių.

„Kriminalinė Lietuva“ – didžiausią atgarsį 15min portale sulaukusių kriminalinių istorijų ciklas. Tai įvykiai, kurie paliko žymę Lietuvos teisėsaugos istorijoje: savo aplinkybėmis, o kartais ir banaliu brutalumu. Šis tekstas buvo publikuotas 2019-01-11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius