-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kriminalinis maskaradas Pravieniškėse: vyras veidą slėpė po kauke, bet dėvėjo ryškią liemenę

Kaukėtas Pravieniškių gyventojas nuo pareigūnų nepaspruko.
Įtariamasis D.N.
Įtariamasis D.N. / Pravieniškių PN nuotr.

Balandžio 15 d., apie 9.10 val., Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai gavo pranešimą apie permetimą į 3-io sektoriaus teritoriją. Pareigūnai nuvykę į įvykio vietą pastebėjo asmenį, kuris ant veido buvo užsidėjęs juodą kaukę, taip pat vilkėjo ryškiaspalvę šviesą atspindinčią liemenę. Teisės pažeidimo vietoje pastebėtas asmuo mėgino bėgti ir pasislėpti nuo įstaigos pareigūnų, tačiau Pravieniškių miestelyje esančiame garažų masyve buvo sulaikytas. 

Sulaikytas asmuo buvo perduotas Kaišiadorių rajono policijos pareigūnams. Vyriškio apklausos metu paaiškėjo, kad tai vietinis Pravieniškių miestelio gyventojas D.N., paaiškėjo, kad šis asmuo už administracinės teisės pažeidimus, susijusius su šia įkalinimo įstaiga, sulaikomas jau ne pirmą kartą.

Atlikus sulaikyto asmens daiktų apžiūrą, jo kelnių kišenėje aptiktas medžioklinis iššokstantis peilis. Pradžioje D.N. permetimo detalių atskleisti nenorėjo, tačiau išgirdęs per radijo stotį, kad pareigūnams pavyko paimti paketą, iškart įvardijo šio paketo turinį. Kartu su policijos pareigūnais atlikus šio paketo peržiūrą, D.N. pateikti duomenys apie paketo turinį pasitvirtino: jame buvo trys mobiliojo ryšio telefonai ir du mobiliojo ryšio telefonų įkroviklių antgaliai. 

Sulaikyto asmens elgesys buvo gan impulsyvus ir net agresyvus. Policijos pareigūnams jį išsivedant iš įstaigos, jį sulaikiusiems pataisos namų pareigūnams pažėrė dviprasmiškų gąsdinimų „aš dar sugrįšiu“.

Per 2015 m. pirmąjį ketvirtį įstaigoje jau buvo sulaikyti 5 draudžiamus nuteistiesiems turėti daiktus permetinėję asmenys. Surasta ir paimta net 12 nuteistiesiems skirtų paketų su uždraustais daiktas, tarp kurių daugiausia pasitaiko mobiliojo ryšio priemonių.

Šiuo metu Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje laisvės atėmimo ir arešto bausmes iš viso atlieka 2 806 asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius