Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Kruvinas incidentas Kauno požeminėje perėjoje: tas, kas šaukė apie užpuolimą, susižeidė pats

Nustatyta, kas iš tikrųjų įvyko požeminėje perėjoje vidury dienos, penktadienį informuoja Kauno apskrities policija.
Įvykio vieta
Įvykio vieta / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas byloje dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d.

Š. m. gruodžio 15 d. apie 13.30 val. buvo gautas vyro (gimusio 1980 m.) pareiškimas, kad jam būnant požeminėje perėjoje, Kaune, Vytauto pr., prie jo priėjo trys nepažįstami asmenys ir pradėjo konfliktuoti. Pasak jo, išsigandęs ir norėjęs išvengti konflikto, jis nubėgo į požeminę perėją, tačiau tenai vienas iš nepažįstamųjų pargriovė, spyrė į koją, atėmė turėtą sulankstomą peilį ir keletą kartų dūrė į koją.

Tyrimo metu kriminalistai surinko pakankamai duomenų, leidžiančių pagrįstai manyti, kad nukentėjusio kiti asmenys neužpuolė ir jokio panašaus konflikto nebuvo, pareiškėjas peiliu susižalojo pats. Vėliau, atvykęs į policijos įstaigą, pareiškėjas patvirtino, kad jo niekas neužpuolė ir paaiškino, kad peiliu koją susižalojo pats.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius