Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kruvinas kuriozas: sveikatos priežiūros centre peiliu sužalotas pensininkas

Pranešama apie keturis sveikatos sutrikdymo atvejus šį savaitgalį visoje Lietuvoje. Išskirtinis incidentas užfiksuotas Eišiškių pirminės sveikatos priežiūros centro globos skyriuje: į juosmenį ir rankas subadytas septyniasdešimtmetis.
Peilis
Peilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip sekmadienį informuoja Policijos departamentas, vakar apie 2 val. į Telšių ligoninę iš Telšių r., Kirklių k., pristatyti ir dėl durtinių žaizdų krūtinėse paguldyti R.A. (gimęs 1976 m.) ir K.Š. (gimęs 1992 m.). Pirminiais duomenimis, jaunuoliai nukentėjo konflikto tarp dviejų grupių asmenų metu. Aplinkybės tikslinamos.

Rugsėjo 17 d. apie 20 val. Šalčininkų r., Eišiškėse, Eišiškių pirminės sveikatos priežiūros centro globos skyriuje, vyriškis peiliu sužalojo R.S. (gimusį 1940 m.), kuris dėl durtinių žaizdų juosmenyje ir rankoje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis A.A. (gimęs 1951 m.) apklaustas.

Tą patį vakarą apie 18 val. į Alytaus ligoninę iš Alytaus r., Bendrių k., pristatyta ir dėl šautinės žaizdos šlaunyje paguldyta R.N. (gimusi 1964 m.), kuri paaiškino, kad tą pačią dieną apie 15 val. Alytaus r., Bendrių k., draugės vyras, neatsargiai elgdamasis su pneumatiniu ginklu, peršovė jai koją. Įtariamasis neblaivus (3,68 promilės alkoholio) S.D. (gimęs 1972 m.) apklaustas.

Rugsėjo 16 d. apie 20 val. 40 min. į Vilniaus ligoninę kreipėsi ir dėl nosies bei galvos sumušimų paguldytas gydymui I.B. (gimęs 1995 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną (laikas tikslinamas) Vilniuje, S.Stanevičiaus g., prie mokyklos, jį sumušė pažįstamas asmuo. Aplinkybės tikslinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius