Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kruvinos Kalėdos – ne tik Garliavoje

Policijos departamentas šeštadienį praneša apie naujus agresijos protrūkius prie švenčių stato ir papildo 15min.lt jau skelbtą informaciją apie kalėdinę žmogžudystę Kauno rajone.
Šventės Lietuvoje niekada nepraeina be žiaurių buitinių incidentų.
Šventės Lietuvoje niekada nepraeina be žiaurių buitinių incidentų. / 15min.lt nuotr.

Šeštadienio naktį, apie 3 val., į Rokiškio ligoninę iš savo namų Topolių gatvėje pristatytas ir dėl dviejų durtinių žaizdų nugaroje (ties mente) paguldytas M.S. (gim. 1979 m.).

Įtariamoji neblaivi (0,95 promilės alkoholio) žmona I.S. (gim. 1987 m.) uždaryta į areštinę. Buitinio ginčo aplinkybės tiriamos.

Praėjusią naktį kruvinas incidentas įvyko ir Radviliškyje. Valstiečių gatvėje, namo kieme, 1 val. 49 min. vyriškis ginčo metu peiliu sužalojo 18-metę A.R. (durtinė žaizda krūtinėje) ir S.Z. (gimusį 1982 m.) (durtinė žaizda kojoje). Sužalotieji paguldyti į ligoninę. Įtariamasis neblaivus (1,95 promilės alkoholio) V.V. (gim. 1963 m.) uždarytas į areštinę.

Portalas 15min.lt jau vakar pranešė, kad penktadienio popietę Kauno rajoną sukrėtė šeimos drama.  Incidentas įvyko apie 15 val. Garliavos miestelio S.Lozoraičio gatvėje.

Buitinio ginčo įkarštyje 38 metų A.T. griebė peilį ir smogė juo šešeriais metais vyresniam sutuoktiniui.

R.T., gimusiam 1967 metais, medikai padėti nebegalėjo. Įtariamąją sulaikė Garliavos policininkai. Šeštadienį Policijos departamentas patikstino, jog moteriai buvo nustatytas 2,30 promilės alkoholio girtumas, ji uždaryta į areštinę.

Vakar lygiai tuo pačiu metu, apie 15 val., kraujas buvo pralietas ir Kalvarijos savivaldybės Skersabalių kaime. Viename name vyriškis per išgertuves peiliu sužalojo G.P. (gim. 1965 m.). Vyras dėl durtinių žaizdų nugaroje buvo pristatytas į ligoninę, tačiau atsisakė medikų pagalbos ir pasišalino. Įtariamasis neblaivus (sunkus girtumo laipsnis) V.V. (gim. 1955 m.) apklaustas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius