Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūčių dieną – plėšikų išpuoliai

Policijos departamentas praneša apie apiplėšimus Vilniuje, Kaišiadoryse ir Jonavoje.
Ginklas
Ginklas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kūčių vakarą, apie 20 val., Vilniuje, Savanorių prospekte, trys jaunuoliai sumušė D.G., gimusį 1969 metais, ir pagrobė savigynai išduotą 9 mm kalibro pistoletą Glock 19 bei piniginę. Vilnietis neteko 300 litų, asmens dokumentų, ginklo kortelės bei banko kortelės. Bendras materialinis nuostolis tikslinamas.

Policijos departamentas penktadienį praneša ir apie plėšimą, vakar 4 val. 40 min. įvykdytą Jonavoje. Žaliojoje gatvėje į individualios įmonės barą-užkandinę įsibrovė du kaukėti jaunuoliai ir grasindami barmenui L.B. (gim. 1986 m.) daiktu, panašiu į ginklą, iš kasos aparato pagrobė 1 000 litų ir du butelius brendžio. Materialinis nuostolis – 1 200 litų.

Tą pačią dieną apie 7 val. 30 min. Kaišiadoryse, Paukštininkų gatvėje, N.S. (gimusi 1947 m.) iš už nugaros pajuto smūgį į galvą ir prarado sąmonę, o atsigavusi pasigedo rankinės, kurioje buvo asmens dokumentai, akinai, mobilusis telefonas, laikrodis ir 110 litų. Nukentėjusioji dėl galvos sumušimo paguldyta į ligoninę. Materialinis nuostolis – 1 100 litų.

Pareigūnų suvestinėse minimas ir gruodžio 23 dieną 20 val. 45 min. Vilniuje įvykdytas išpuolis.

Fabijoniškėse, S.Stanevičiaus gatvėje prie kiosko, prie pardavėjos A.B. (gim. 1964 m.), stovinčios tarpduryje, pribėgo du kaukėti asmenys ir grasindami aiktu, panašiu į ginklą, ją sumušė ir pagrobė 15 litų. Materialinis nuostolis tikslinamas, plėšikų ieško Vilniaus policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius