Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kudirkos Naumiestyje pasieniečiai sulaikė parduotuvės plėšimu įtariamus jonaviškius

Kudirkos Naumiesčio pasieniečiai sulaikė tris jonaviškius, įtariamus bandymu apiplėšti miestelyje esančią parduotuvę.
Antrankiai
Antrankiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad pirmadienio naktį VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pasieniečiai gavo informacijos, kad bandoma įsibrauti į šiame Šakių rajone esančio miestelio parduotuvę. Suveikus signalizacijai plėšikai, jau spėję išlaužti parduotuvės duris, pasišalino.

Tuoj pat sureagavę pasieniečiai Kudirkos Naumiestyje už maždaug 1,5 km nuo parduotuvės sustabdė į priešingą pusę važiuojantį automobilį Volvo V70.

Jame buvo trys jonaviškiai – 18-metis, 19-metis ir 25-erių. Jų automobilyje VSAT pareigūnai aptiko įsilaužimui pritaikytų įrankių. 3 val. nakties jie pasieniečiams aiškino lankę artimųjų kapus miestelio kapinėse.

Du iš sulaikytųjų neturėjo pasienio ruože privalomų asmens tapatybės dokumentų, todėl dėl Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimų pasieniečiai jiems pradėjo administracinių bylų teisenas.

Visus tris sulaikytuosius ir jų automobilį Kudirkos Naumiesčio pasieniečiai perdavė Šakių rajono policijos pareigūnams. Jie jonaviškius uždarė į areštinę ir tiria šį įvykį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius