-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 17 /23:11

Kupiškio r. vertėsi „Opel“: žuvo vairuotojas, apie kurio įtartiną elgesį jau buvo pranešta

Incidentas įvyko kelyje Kupiškis-Panevėžys, greta posūkio į Noriūnų gyvenvietę. Čia automobilio nesuvaldė „Opel Vectra“ vairuotojas. Vyras per avariją išskriejo iš automobilio ir žuvo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Tačiau ši avarija nėra paprastas nuvažiavimas nuo kelio su standartinėmis aplinkybėmis. Paaiškėjo, kad prie Kupiškio žiedinės sankryžos „Opel Vectra“ pastebėjo kitu automobiliu važiavusi vaikinų kompanija.

Ekipažas atkreipė dėmesį į tai, kad „Opel“ keistai manevruoja kelyje. Pabandę aplenkti priekyje važiuojantį įtartiną automobilį vaikinai netrukus suprato, kad jo vairuotojas iš pažiūros visiškai girtas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Priekyje važiuojantis automobilis nuolat kėlė avarines situacijas, išvažiuodavo prieš eismą, vos nuo kelio nenustūmė kitu automobiliu važiavusios šeimos su vaikais.

Pilietiški vaikinai nedelsiant paskambino 112 ir pranešė apie savo įtarimus. Tačiau netrukus įvykiai pakrypo kita linkme. Dar vykstant pokalbiui su bendruoju pagalbos centru, „Opel“ šoniniais ratais užvažiavo ant žvyruoto kelkraščio ir ėmė slysti šonu.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Automobilis nuskriejo į priešpriešinio eismo juostą ir nulėkė į griovį. Ten transporto priemonė keletą kartų vertėsi. Beje, „Opel“ slysti pradėjo iškart po to, vos tik prasilenkė su iš priekio atvažiuojančiu motociklu, tad nedaug trūko iki dvigubos nelaimės.

Verčiantis automobiliui iš jo išskriejo vairuotojas. Veikiausiai tai įvyko todėl, kad šis nebuvo užsisegęs saugos diržo. Virstantis automobilis prie žemės prispaudė ir nutraukė per langą iškištą vairuotojo ranką. „Opel“ vairavusio vyro kūnas nuskriejo dar keletą metrų.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Pamatę avariją iš paskos važiavę vaikinai bendruoju pagalbos telefonu toliau aiškino situaciją ir nurodė, kad reikia medikų.

Tačiau medikams vairuotojo išgelbėti nepavyko. Jis mirė įvykio vietoje. Po skrodimo paaiškės, ar pagrįsti įtarimai, jog „Opel“ vairavęs asmuo prie vairo sėdo girtas.

VIDEO: Tragiška „Opel“ avarija prie Kupiškio

Įvykį matę jaunuoliai teigė, jog į avarijos vietą atvykęs žuvusiojo pažįstamas tikino, kad „Opel“ vairuotojas lemtingą vakarą važiavo iš Utenos.

Per avariją Automobilio spidometro rodyklė užstrigo ties 110km/val. greičio žyma, o tachometras – ties 4,5 tūkstančių apsisukimų per minutę.

Tragiškos avarijos aplinkybes tiria Kupiškio pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius