Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuršėniškių poros konfliktą policija sprendė taip, kad nieko nenuskriaustų: abu – už grotų

Naujuosius 2017-uosius lyg ir džiugiai sutikę Kuršėnuose įsikūrę sugyventiniai po vidurnakčio susipyko taip, kad prireikė policijos. Pareigūnai smurtinio incidento įkarštyje nesigilino, kuris iš jų kaltesnis – išsiblaivyti ir apmąstyti savo gaidžio metų pradžios poelgių į areštinę uždarė abu.
Prievarta
Prievarta / 123rf.com nuotr.

Brandi sugyventinių pora iš Šiaulių rajono Naujuosius metus pradėjo kaip gaidys su gaidžiu.

Šiaulių apskrities policija užfiksavo, kad sausio 1 d. apie 2.30 val. namuose neblaivus (1,37 prom.) vyras, gimęs 1972 m., suduodamas ranka į veidą, sumušė neblaivią sugyventinę (2,71 prom.), gimusią 1976 m., taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė, tačiau informuotas specializuotos pagalbos centras.

Kitas kriminalinių Šiaulių apskrities VPK kronikų įrašas skelbia, kad tuo pačiu nakties metu namuose neblaivi (2,71 prom.) sugyventinė, gimusi 1976 m., ranka suduodama į veidą sumušė neblaivų sugyventinį (1,37 prom.), gimusį 1972 m., taip sukeldama jam fizinį skausmą. Nukentėjusysis į gydymo įstaigas nesikreipė, informuotas specializuotos pagalbos centras.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių apskrities VPK areštinę. Kone dvigubai už kuršėniškį girtesnei dailiosios lyties atstovei pareigūnai jokių nuolaidų nepadarė: moteris irgi sulaikyta ir uždaryta į tą pačią Šiaulių areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius