Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 11 /15:18

Kuršėnuose jau miegoti susiruošusi pareigūnė padėjo sulaikyti tris chuliganus

Kuršėnų pareigūnai sulaikė tris jaunuolius, kuriems nustatytas girtumas. Jie smaginosi tamsiuose Kuršėnų pakiemiuose ir niokojo automobilius.
Sandra Jakė
Sandra Jakė

Šiaulių policija informuoja, kad rugsėjo 10-ąją, po vidurnakčio, Šiaulių rajone, Kuršėnuose, Daugėlių gatvėje, namo kieme, pastebėti keturi triukšmaujantys jaunuoliai.

Neblaivus (1,74 prom.) vaikinas, gimęs 1999 m., neblaivus (1,44 prom.) vaikinas, gimęs 2002 m., neblaivus (1,73 prom.) vaikinas, gimęs 2002 m., apspardė ir apgadino 10 automobilių. Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Vėliau paaiškėjo, kad nenaudėlius sutramdė Kuršėnuose gyvenanti Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato vyriausioji tyrėja Sandra Jakė. Ji jau rengėsi miegoti, kai išgirdo netoli jos gyvenamo daugiabučio sklindančius riksmus, triukšmą, šuns lojimą.

Sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo, tačiau savo kaltės jie nepripažįsta.

Tačiau naktį neapšviestoje teritorijoje nieko įžvelgti nebuvo įmanoma. Kai bildesys pasigirdo po jos pačios langais, Sandra pamatė viesulu pralekiančius ir automobilius spardančius tris jaunuolius.

Įšokusi į treningus ir telefonu paskambinusi kolegoms, ji puolė paskui juos. Netrukus atvykęs patrulių ekipažas prisijungė prie pareigūnės ir mikrorajone pradėjo chuliganų paiešką. Greit trijulė buvo sulaikyta.

Sulaikomi vaikinai pareigūnams priešinosi, bandė sprukti, Tačiau visi trys atsidūrė areštinėje. Šie kuršėniškiai policijos pareigūnams žinomi, 20-metis yra teistas už fizinio skausmo sukėlimą ir automobilio vairavimą išgėrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius