-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvapą gniaužiančios nakties gaudynės: nuo Vilniaus patrulių svetimu „VW Golf“ sprukęs beteisis aštuoniolikmetis Nemenčinėje įskrido į gyventojų sodus ir dėl sunkių sužalojimų atsidūrė ligoninėje

Svetimą automobilį be vairuotojo pažymėjimo vairavęs aštuoniolikmetis naktį iš ketvirtadienio į penktadienį bandė partrenkti jį stabdantį policininką ir padidinęs greitį iš Vilniaus spruko Nemenčinės link. Nemenčinėje bėglys nesuvaldė mašinos, įskrido į gyventojų sodus ir atsidūrė ligoninėje.
Bėglio automobilis po avarijos
Bėglio automobilis po avarijos / 15min.lt nuotr.

Ši istorija naktį iš ketvirtadienio į penktadienį įvyko Antakalnio pakraštyje. Vilniaus kelių policijos pareigūnai apie 3.20 val. pastebėjo dideliu greičiu iš Antakalnio g. į Nemenčinės pl. skriejantį automobilį „VW Golf“. Vienas pareigūnas gerai apšviestame kelio ruože mašiną pabandė sustabdyti.

Tačiau automobilio vairuotojas net nebandė sustoti. Jis iš pradžių mėgino partrenkti jį stabdantį policininką, o vėliau padidino greitį ir nuskriejo Nemenčinės link.

Pareigūnas spėjo atšokti nuo į jį skriejančios mašinos. Prasidėjo kvapą gniaužiančios gaudynės.

Bėglį kelių policijos patruliai persekiojo iki pat Nemenčinės. Čia „VW Golf“ vairuotojas staiga pasuko į kairę, įskriejo į miestelį ir nesuvaldęs automobilio taranavo vietos gyventojų tvoras. Įlėkęs į žmonių sodus, automobilis kelis kartus vertėsi.

Iš paskos važiavę pareigūnai, pamatę besivartantį automobilį, iš karto iškvietė greitosios pagalbos medikus ir gelbėtojus. Sustabdę savo mašiną, policininkai pribėgo prie apsivertusio „VW Golf“. Tačiau žmonių sumaitotos mašinos viduje nebuvo.

Pasišviesdami prožektoriais policininkai pradėjo apžiūrinėti nusiaubtus gyventojų sodus. Maždaug už 20 metrų nuo apsivertusios mašinos pareigūnai aptiko gulintį sąmonę praradusį jaunuolį, kuris verčiantis automobiliui buvo išsviestas į lauką.

Paaiškėjo, kad tai Vilniaus r. gyventojas V.Š. (gim. 1993 m.). Jau žinoma, kad aštuoniolikmetis neturi vairuotojo pažymėjimo. Manoma, kad būtent dėl to jis ir spruko nuo pareigūnų. Vaikinas vairavo kitam žmogui priklausančią mašiną.

Sunkiai sužalotas V.Š. išvežtas į ligoninę.

Vilniaus rajono policija pradėjo įvykio tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius