-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kybartų kelio poste Lenkijos pilietis mėgino padegti mašiną, kurioje rasta kontrabanda

Antradienio vakare Kybartų kelio poste įsisiautėjęs Lenkijos pilietis, kurio automobilyje muitininkai rado cigarečių kontrabandą, aplaistęs benzinu, ketino padegti savo mašiną. Pareigūnams pavyko išmušti iš pažeidėjo rankų benzino talpyklą, kontrabandininkas buvo surakintas antrankiais, o Vilkaviškio policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Incidentas Kybartų kelio poste
Incidentas Kybartų kelio poste / MKT nuotr.

Kaip rašoma Muitinės kriminalinės tarnybos pranešime, Kybartų kelio posto muitinės pareigūnai antradienio, liepos 30 d. pavakarę, tikrai nesitikėjo, kad eilinis lengvojo automobilio, vairuojamo Lenkijos piliečio K.A.E. patikrinimas taps tikra drama.

Iš Rusijos Kaliningrado srities apie 17 val. atvažiavusio lenko automobilyje, po oro pagalvės dangteliu, muitininkai rado paslėptus 640 pakelių rusiškų kontrabandinių cigarečių.

Tai išvydusiam K.A.E. neišlaikė nervai – griebęs 20 litrų metalinę benzino kanistrą jis išliejo benziną ant savo automobilio, aptaškė ir pareigūnus, šaukdamas, kad tuoj viską padegs.

Vienam muitininkui išmušus iš pažeidėjo rankų kanistrą, lenkas puolė muštis, tad prieš jį buvo panaudotos specialiosios priemonės, kontrabandininkas surakintas antrankiais.

Į įvykio vietą buvo iškviesti Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnai, Lenkijos pilietis sulaikytas dviem paroms.

Vilkaviškio policijoje pradėtas ikiteisminis dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius