Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kybartų pataisos namuose kaliniai susigrūmė su prižiūrėtoju dėl per tvorą permesto paketo su telefonais ir narkotikais

Kalėjimų departamentas informuoja apie incidentą Kybartų pataisos namuose. Kaip rašoma pranešime, pirmadienį apie 22 val. į Kybartų pataisos namų teritoriją buvo permestas paketas.
Įkalinimo įstaigos tvora
Įkalinimo įstaigos tvora / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Apie įvykdytą permetimą nedelsiant buvo pranešta radijo ryšiu. Prie permesto paketo pirmasis atskubėjo prižiūrėtojas L.Burinskas. Tuo pat metu nuteistieji A.J. ir Š.Š., išėję iš lokalinio sektoriaus irgi pribėgo prie permesto paketo.

Matydamas, kad prižiūrėtojas pirmasis spės paimti paketą, nuteistasis Š.Š. sugriebė pareigūną ir jį pargriovė.

Prižiūrėtojas L.Burinskas panaudojęs kovinius imtynių veiksmus bandė nuteistąjį sulaikyti, tačiau pribėgęs kitas nuteistasis A.J. sugriebė prižiūrėtoją už striukės ir nustūmė jį nuo savo bendrininko. Prižiūrėtojas paleido nuteistąjį Š.Š. ir bandė sulaikyti nuteistąjį A.J., kuris smogė pareigūnui į ranką, taip bandydamas išvengti sulaikymo.

Pasinaudojęs galimybe, jog prižiūrėtojas grumiasi su A.J., nuteistasis Š.Š., nepaklusdamas pareigūno nurodymams likti vietoje ir liautis priešintis, sugriebė paketą ir numetė jį į 3-io ir 4-o būrių lokalinio sektoriaus kiemą, tačiau paketą perėmė pareigūnai.

Pakete rastos ir paimtos penkios SIM kortelių pakuotės, atminties kortelė, 2 laisvų rankų įrangos, du mobiliojo ryšio telefonai, trys paketėliai su biria, kaip įtariama, narkotine ar psichotropine medžiaga.

Abu nuteistieji buvo sulaikyti. Kybartų pataisos namų Vidaus tyrimų skyriuje pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius