Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kybartuose sulaikyta rūkalų už devynis tūkstančius litų

Trečiadienį Kauno teritorinės muitinės pareigūnai Kybartų kelio poste nustatė du atvejus, kai buvo bandoma į Lietuvos teritoriją iš Kaliningrado srities įvežti kontrabandinių rūkalų.
Muitinė
Muitinė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Muitinės departamentas, ankstų trečiadienio rytą muitinės pareigūnai patikrinti sustabdė Lietuvos piliečio S.P. vairuojamą automobilį Chrysler.

Atliekant detalų automobilio patikrinimą įvairiose ertmėse rasta 1800 pakelių cigarečių „North Star“, kurių vertė – 7147 Lt.

Kitas pažeidėjas, taip pat Lietuvos pilietis, D.B. pareigūnams įkliuvo tą patį rytą, kai savo automobiliu BMW bandė neteisėtai į Lietuvos teritoriją įvežti 538 pakelius cigarečių „Saint George“ daugiau kaip už 1900 Lt. Neteisėtas rūkalų krovinys rastas sėdynėse, stoge, po mašinos dangčiu.

Pažeidėjams surašyti administraciniai teisės pažeidimo protokolai, o automobiliai ir nelegalūs cigarečių kroviniai sulaikyti.

Muitinės departamentas primena, kad nuo praėjusių metų gruodžio 1 d. keleiviai, atvykstantys iš trečiųjų šalių į ES ne oro transportu, gali įsivežti ne daugiau kaip 40 vienetų cigarečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius