-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kybartuose žlugdomas nelegalus verslas

Kybartų policijos nuovados pareigūnai reguliariai tikrina turimą informaciją apie asmenis nelegaliai prekiaujančius, gabenančius bei laikančius cigaretes ir kitas akcizais apmokestinamas prekes.
Cigaretės
Cigaretės / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Penktadienio popietę, keliais ekipažais vyko darbas pasienio apylinkėse siekiant išaiškinti bei užkardinti teisės pažeidimus, susijusius su akcizais apmokestinamų prekių gabenimu, laikymu, realizavimu bei kontrabanda. Pagal išankstinę informaciją  policijos pareigūnai tikrino „verslininkus“ prekiaujančius cigaretėmis. Kybartų miestelyje stebint neteisėtus  prekybos taškus buvo pastebėti trys asmenys  Mokyklos, Č.Darvino, bei J.Basanavičiaus gatvėse, kurie išėjo jau nusipirkę cigarečių su Rusijos Federacijos  banderolėmis.

Nenoriai bendraujantys pirkėjai paaiškino kas ir už kiek jiems pardavė rūkalus. Artimiausiu metu pardavėjai bus patraukti administracinėn atsakomybėn už neteisėtą akcizinių prekių realizavimą.

Kybartuose , Mokyklos gatvėje, prie gyvenamojo namo, kuriame policijos turimais duomenimis galėjo vykti neteisėta prekyba naftos produktais, pareigūnai pastebėjo automobilį, prie jo būrelį jaunuolių bei sodybos šeimininkę A.D. (gimusi 1950 m.). Sustojus juos pakalbinti, paaiškėjo, jog  įvykęs neteisėtas sandoris. Sandorio dalyviai buvo apklausti, o  dyzelino pardavėjai  bus surašytas protokolas už akcizais apmokestinamų prekių realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką.

Marijampolės apskrities VPK praneša, kad jau sutemus Kybartų policijos nuovados pareigūnai pasuko Virbalio link. Ekipažai išsidėstė prie neteisėta veikla užsiiminėjančių prekybos  taškų.  Vytauto gatvėje pareigūnai pastebėjo  asmenį, kuris užsuko į pensininko J.Š. sodybą.

Tamsoje patykojus buvo užfiksuotas akivaizdus cigarečių pardavimo faktas. Pensininkas pardavė du bei dar buvo paruošęs realizuoti penkis pakelius cigarečių. Prekiautojas buvo apklaustas bei iškviestas į policijos nuovadą protokolui surašyti.

Policijos pareigūnai prašo sąžiningų gyventojų apie neteisėtą ir nusikalstamą veiklą pranešti  Kybartų policijos nuovados  pareigūnams telefonu  8-342 30-202 ar prevencijos poskyrio pareigūnams 8-342-66090, 8-342-20182 darbo laiku, o visą parą bendruoju pagalbos telefonu 112. Anonimiškumas garantuojamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius