-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kyšį policijos pareigūnams pabandęs įbrukti neblaivus vairuotojas atsidūrė areštinėje

Pirmadienį Tauragėje sulaikytas vyriškis, kuris, siekdamas išvengti atsakomybės dėl padaryto Kelių eismo taisyklių pažeidimo, bandė papirkti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus.
Lipdukas „Aš neimu kyšio“
Lipdukas „Aš neimu kyšio“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie 14 val. pareigūnai važiuodami tarnybiniu automobiliu pastebėjo Tauragės centre, Vytauto gatvėje, įtartinai vingiuojantį „Citroen XM“. Įtardami, kad tokio neužtikrinto vairuotojo elgesio kelyje priežastimi gali būti alkoholis, pareigūnai sustabdė transporto priemonę vairuojantį J. S. (gimęs 1958 m.). Patikrinus alkoholio kiekio matuokliu, vairuotojui buvo nustatytas vidutinis, 2,31 promilės, girtumo laipsnis.

Neblaivus prie automobilio vairo policijai įkliuvęs tauragiškis netruko suprasti, kad girtumas gali turėti itin neigiamų pasekmių jo, kaip vairuotojo, karjerai, tad ryžosi pasiūlyti pareigūnams 50 eurų, kad pažeidimas nebūtų užfiksuotas. Nusikalstamą veiką darantis vyras buvo iš karto pareigūnų sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą.

Dėl bandymo papirkti pareigūnus Tauragės apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, o kyšį policininkams davusiam tauragiškiui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius