-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kyšis pareigūnams – 100 litų

Vakar 18.50 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Patrulių būrio pareigūnai, patruliuodami Elektrėnuose pastebėjo, kad pro juos pravažiuojančio automobilio VW POLO vairuotojas neprisisegęs saugos diržo.
Baudos išvengti siekę ir kyšį siūlę vairuotojai sulauks griežtesnės bausmės.
Baudos išvengti siekę ir kyšį siūlę vairuotojai sulauks griežtesnės bausmės. / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Policija Kyšis

Sustabdžius minėtą automobilį, jo vairuotojas, Elektrėnų gyventojas M.M. (gim. 1984 m.), buvo informuotas apie padarytą Kelių eismo taisyklių pažeidimą, su kuo pastarasis sutiko, tačiau, paprašytas įsėsti į tarnybinį automobilį administracinio teisės pažeidimo protokolui surašyti, tai daryti atsisakė ir pasiūlė pareigūnams susitarti – siūlė 100 litų kyšį, kad nebūtų surašytas  protokolas. Pareigūnams įspėjus M. M. dėl atsakomybės už pareigūnų papirkimą, pastarasis toliau laikėsi savo pozicijos ir kartu su dokumentais pareigūnams padavė 100 litų. 

Elektrėnų PK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 227 str. 4 d. (Tas, kas padarė šio straipsnio 1 ar 2 dalyje numatytus veiksmus, pasiūlęs, pažadėjęs ar susitaręs duoti arba davęs mažesnės negu 1 MGL vertės kyšį, padarė baudžiamąjį nusižengimą ir baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius