Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Stankūnaitė prabilo apie santykius su A.Ūsu ir tai, ką privertė ją padaryti D.Kedys

LNK laidoje „Nauja versija“ kalbinta buvusi Drąsiaus Kedžio sugyventinė Laima Stankūnaitė papasakojo, kad dabar dviejų žmonių nužudymu įtariamas vyras ją privertė darytis abortą. Taip pat ji bei Andrius Ūsas prabilo apie tai, kokie jausmai juos siejo.
Andrius Ūsas ir Laima Stankūnaitė
Andrius Ūsas ir Laima Stankūnaitė / LNK nuotr.

Duodama interviu LNK laidai „Nauja versija“ L.Stankūnaitė pasakojo apie savo gyvenimą su D.Kedžiu. Moteris pasakojo, jog vienintelė priežastis, kodėl galėjo kęsti tokį Drąsiaus elgesį su ja, buvo meilė. „Dabar gyvenime taip nebesielgčiau“, – atvirai sako Laima, mananti, kad Drąsiui ji tebuvo gražus žaisliukas. Atvirai ji kalba ir apie seksą su Drąsiumi: „Jis tenkino tik savo poreikius, o aš būdavau tik tų poreikių objektas.“

Bene skaudžiausias jos išgyvenimas – tai, kad D.Kedys privertė darytis abortą. Tai moteris iki šiol slėpė ir net jos tėvai šią žinią sužinojo stebėdami televizijos laidą. „Aš tikrai nenorėjau darytis to aborto“, – dabar sako L.Stankūnaitė, kuri tuo metu, kai jai buvo atliekamas abortas, buvo nepilnametė.

 Anot Laimos, viskas buvo atlikta labai greitai – ji nuvežta į antrąją ligoninę, ten ir atliktas abortas. Su ja tuo metu buvo sesuo Violeta, kuri vėliau buvo nušauta.

Kaip sako L.Stankūnaitė, sesuo netrukus po šio įvykio tiesiai šviesiai liepė skirtis su Drąsiumi, sakė, kad šis tik išnaudoja ją. Tačiau Laima sako tuo metu vis dar mylėjusi Drąsių, nenorėjusi nieko klausyti.

L.Stankūnaitė ir A.Ūsas, kurį D.Kedys apkaltino pedofilija, laidoje prabilo ir apie savo tarpusavio jausmus. Tiesa, žodžio „meilė“ jie vengė, tačiau kalbėjo, kad tarp jų buvo užsimezgę artimesni ryšiai. „Jis jautė man simpatiją“, – sakė L.Stankūnaitė.

A.Ūsas irgi neslepia, kad jautė A.Stankūnaitei daugiau nei draugiškus jausmus – teigė pirkęs jai gražių knygų, gėlių, rašęs gražius žodžius, norėjęs, kad moteris, kuri nieko gražaus gyvenimo nebuvo mačiusi, pasikeistų. Jis sako, kad santykiai prasidėjo nuo darbinių, paskui peraugo į simpatiją.

L.Stankūnaitė teigia, kad A.Ūsas nesiūlė kartu gyventi ar už jo tekėti. „Nesiejau savo gyvenimo su juo. Pagrindinis mano tikslas buvo susigrąžinti dukrą“, – sakė L.Stankūnaitė.

A.Ūsas irgi sakė, kad nors puoselėjo Laimai gražius jausmus, tuomet apie tolesnius santykius nekalbėjęs, nes moteris jam buvo sakiusi, jog kol kas nenorinti galvoti apie jokius santykius su vyrais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius