-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje – nusižudžiusio paauglio tėvų ir mokyklos direktorės akistata

Šį ketvirtadienio vakarą specialiai rengiamoje laidoje „Valanda su Rūta“ LNK studijoje pirmą kartą viešai susitiks viename Lietuvos miestų prieš daugiau nei savaitę nusižudžiusio berniuko tėvai ir mokyklos direktorė, teigiama LNK pranešime spaudai.
Rūta Mikelkevičiūtė
Rūta Mikelkevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Akistatos metu didžiausias aistras kėlė mokyklos direktorė, aktyviai neigdama, kad iš nusižudžiusio paauglio buvo tyčiojamasi, ir tikindama, jog jos mokykloje smurtas neegzistuoja, o atmosfera tiesiog puiki.

Tuo tarpu studijos svečias Švietimo ir mokslo ministerijos viceministras Vaidas Bastys tikino, kad ministerija turi oficialius dokumentus, patvirtinančius, kad tai ne pirmas smurto ir patyčių atvejis šioje mokykloje. „Paskutinis tėvų kreipimasis dėl smurto mokykloje buvo praėjusį pavasarį. Tačiau, kaip matome šiuo metu, direktorė nesiėmė jokių veiksmų arba jie buvo netinkami. Mano asmenine nuomone, ji jau seniai turėjo atsistatydinti“, – teigė viceministras.

Dar daugiau pasipiktinimo sukėlė netikėtas direktorės prisipažinimas, kad nusižudžiusio berniuko klasės auklėtoja, turėjusi žinoti apie patyčias, tačiau, kaip spėjama, į jas nereagavusi, yra jos  sesuo.

Daug aistrų ir ginčų sukėlusią diskusiją, kas kaltas ir kas turi prisiimti atsakomybę už iš gyvenimo pasitraukusį paauglį bei kaip kovoti su patyčiomis ir smurtu mūsų mokyklose, išvysite jau šį ketvirtadienį 19.40 val. laidoje „Valanda su Rūta“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius