Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimutė Stankūnaitė atsisako su dukra matytis Neringos Venckienės namuose

Specialistų skatinama atnaujinti pasimatymus su dukra Venckų namuose L.Stankūnaitė pareikalavo, kad galėtų matytis su mergaite neutralioje aplinkoje.
Laimutė Stankūnaitė
Laimutė Stankūnaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos tarnybos vedėja Janina Dabašinskienė sakė gavusi L.Stankūnaitės prašymą užtikrinti galimybę matytis su jos 8 metų dukra, bet tai turi vykti ne Venckų namuose, skelbia Kauno.diena.lt „Visada dirbome ta linkme. Bandysime įgyvendinti šį prašymą, tik nežinome, ar tai pavyks“, – teigė J.Dabašinskienė.

L.Stankūnaitė savo interneto puslapyje paskelbė viešą reikalavimą Vaiko teisių apsaugos tarnybai. „Įvairių institucijų atstovai man nuolatos siūlo atvykti į N.Venckienės namus Garliavoje ir ten bendrauti su savo vaiku. Nesutikdama su šiais siūlymais reikalauju, jog susitikimai vyktų neutralioje aplinkoje, kur niekas netrikdytų mano ir mano dukrelės bendravimo“, – rašo ji.

L.Stankūnaitė tvirtina, kad dabartinės mergaitės globėjos N.Venckienės namuose nėra užtikrinama jos ir dukters teisė į privataus gyvenimo apsaugą.

15min.lt primena, kad Kėdainių rajono apylinkės teismo pirmininkas Vitalijus Kondratjevas praėjusių metų gruodžio 16 d.  nusprendė, kad D.Kedžio dukra per 14 dienų turi būti grąžinta L.Stankūnaitei. Tačiau teismo sprendimas iki šiol neįvykdytas.

Laikinoji mergaitės globėja, D.Kedžio sesuo teisėja Neringa Venckienė, pareiškė, kad  vaikas nenori gyventi su motina, todėl prievarta jo L.Stankūnaitei neatiduos.

Ji taip pat pareikalavo, kad būtų nušalinta Kėdainių rajono teismo sprendimą vykdymą užtikrinti įpareigota antstolė Sonata Vaicekauskienė, neva esanti šališka.

N.Venckienės skundą dėl antstolės S.Vaicekauskienės nušalinimo nagrinės Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjas Bronius Varsackis, kuris 2010 metais priėmė sprendimą D.Kedžio dukrą grąžinti motinai Laimutei Stankūnaitei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius