Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimutė Stankūnaitė: melas, kad po nesėkmingo dukros perdavimo internete ieškojau pažinčių su vyrais

Venckų ir Kedžių šeimų pasiryžimą neatiduoti velionio Drąsiaus Kedžio dukros motinai palaikantys žmonės randa vis naujų argumentų, kodėl Laimutė Stankūnaitė nėra tinkama atlikti mamos funkcijų.
Pažinčių svetainės vaizdas
Pažinčių svetainės vaizdas

Pirmadienį socialiniame tinkle „Drąsos kelio“ puslapyje Inga Antanavičiūte Rakauskiene pasivadinusi komentatorė parašė: „Kažkas rūpinasi mergaite Klonio gatvėje, naktimis nemiega, budi... O rūpestinga „mama“ pažinčių tinklalapiuose nauju pažinčių ieško“.

Prie komentaro pridėtame paveikslėlyje geltonai pabraukta data, įrodanti, kad esą Laimutė Stankūnaitė paskutinį kartą prie pažinčių svetainės Pazintys.lt buvo prisijungusi kovo 23 d., penktadienį, 23.08 val., t.y. tą dieną, kai grumtynėmis virto bandymas Kedžių namuose perduoti dukrą motinai.

L.Stankūnaitė šią informaciją kategoriškai neigia ir vadina melu. Antradienį jos asmeniniame tinklalapyje pasirodė įrašas: „Manęs nekenčiantys asmenys internete platina melagingą ir tikrovės neatitinkančią informaciją, esą aš esu užsiregistravusi pažinčių svetainėse ir ieškau pažinčių su vyrais. Neva prie pažinčių svetainės aš buvau prisijungusi kovo 23 dieną, kai nesėkmingai bandyta įvykdyti teismo sprendimą ir man grąžinti mano dukrelę.

Visuomenei peršama nuomonė, neva man visiškai nerūpi mano vaikas, o grįžusi iš Garliavos iš karto ieškau pažinčių su vyrais.

Noriu atsakingai pareikšti, jog nesu užsiregistravusi jokiose pažinčių svetainėse. Tvirtai pareiškiu, jog mano vardu bei internete viešai prieinama nuotrauka naudojasi nežinia kokių tikslų siekiantys apsimetėliai.

Svarstau galimybę dėl neteisėto naudojimosi mano vardu bei atvaizdu kreiptis į teisėsaugą. Tikrai neleisiu, kad iš manęs būtų tyčiojamasi, neleisiu, kad mane žemintų ir niekintų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius