-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laisvadienių vagystės: Kaune pavogtas motoroleris, prabangus dviratis ir automobilis

Ilgąjį savaitgalį Kaune darbavosi vagys. Nuo jų nukentėjo ir kauniečių asmeninis, ir įmonių turtas.
Vagystė
Vagystė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pirmadienį į policiją kreipėsi 61 metų S.D., gyvenantis E.Ožeškienės gatvėje. Vyras pasakojo, kad pasigedo Savanorių prospekte esančiame sandėliuke laikyto motorolerio Macal CY50. Raudonos spalvos 1998 metais pagamintą transporto priemonę vyras įvertino 800 Lt.

Tą pačią dieną Dainavos policijos komisariate apsilankė Baltų prospekte gyvenantis 25-erių kaunietis. Vyras teigė, kad pirmadienį nuo 12 val. iki 14 val. lankėsi Lietuvos zoologijos sode, o išėjęs rado iškraustytą savo automobilį. Mašina buvo palikta aikštelėje prie zoologijos sodo. Iš Renault Kangoo dingo rankinė, kurioje buvo vairuotojo, socialinio draudimo, darbo pažymėjimai, automobilio dokumentai, banko mokėjimo kortelių bei 350 Lt įvairiomis kupiūromis.

Pirmadienį policijoje apsilankė ir 28-erių kaunietė, gyvenanti J.Vienožinskio gatvėje. Moteris pranešė, kad dingo jos automobilis Audi A6, kurį prie namų buvo palikusi nuo birželio 29-osios iki liepos 5 dienos. Pavogta mašina buvo sidabrinės spalvos, pagaminta 2001 metais. Nukentėjusioji patirtus nuostolius įvertino 35 tūkst. Lt.

Antradienį ryte į pareigūnus kreipėsi bendrovės „Velomanija“ atstovai ir pranešė, kad naktį įsilaužta į jų parduotuvę, esančią Laisvės alėjos ir Vytauto prospekto kampe. Į vidų vagys pateko išdaužę vitrinos stiklą. Pasigesta dviračio Orbea Cool Flow, kuris kainuoja 2 779 Lt. Visas parduotuvės turtas, taip pat pavogtas dviratis, yra apdrausti. Parduotuvėje veikė signalizacija, tačiau tai ilgapirščių neatgrasė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius